Atsakymai

  1. 3

    Jo ta nuotaika tai tikrai daznai keisdavosi ir viskas erzindavo. stengdavausi kou dazniau ilsetis ir skirti laiko sau patigdavo save lepinti ir iskarto nuotaoka pasidarydavo gera kai vyras palepindavo.:))))

    mamyciuke

  2. 3

    As sito nepastebejau, tokia kaip ir visada buvau ir dabar esu :) nestumas nepakeite nuotaikos :)

    Erika_P

  3. 3

    man ir budavo nuotaiku kaita.. tai linksma tai verkt ne is sio ne is to norisi.. tai vyras sunervuodavo belekaip.. as tai atsispauzdinau is neto spalvinimo knygute,nusipirkau piestuku ir kai tik man uzeina nervai ar pyktis eidavau spalvint, man padedavo :)

    kristale

  4. 2

    Gal viskas buvo gerai,bet budavo dienų,kad viskas erzindavo.

    Deimax

  5. 2

    Kai buvau nėščia taip pat būdavo nuotaikų kaita ir labai jautri buvau palikusi,žiūrėdama filmus dažnai apsiverkdavau;-)Netgi skaitydama nėštumo kalendorių nubraukdavau ašarą įsivaizduodama ,kaip vystosi mano vaikas ir dažnai trūko vyro dėmesio,matyt buvo padidėjęs dėmesio poreikis;-)O kovoti su tuo nereikia,šis etapas savaime praeis....

    debesėlis

  6. 2

    As tai posiolei greit susigraudinu, greit isizeidziu, apsiverkiu:))) Siaip daugiau nemiga kankino nei nuotaiku kaita. Skaitydavau knygas iki 3-4val ryto:)

    linelis

  7. 2

    kada netiketai pasikeicia visas tavo gyvenimo ritmas, nuotaiku kaita suaktyveja. Man labai padejo teigiamos mintys apie busima vaikeli, didele meile jam, visa nestuma skrajojau kaip ant sparnu, buvau be galo laiminga, labai didziavausi savimi, niekada nebuvau tokia grazi ir laiminga. Nestumo periodas nepakartojamas. Kitoms be galo padeda iskirtinis vyro demesys, aplinkiniu nuosirdumas. Uzsiimk kraitelio planavimu, kasdien kalbekis su maziuku ir manau be sunkumu iveiksi si trumpa etapa.

    vinipukas

  8. 2
  9. 1

    ne,as labai buvau rami pasidariusi

    ervijota

  10. 1

    man pirmoji puse nestumo buvo normaliai, nu o dabar paskutinius menesius asaru pakalnes,viskas ne taip, ir svarbiausiai kad negaliu valdyt saves:(

    vaida1983