Atsakymai

  1. 5

    Mus LT laike 3 dienas, t.y. 3-cia diena jau isleido. As uz tai, kad buti ligonioneje kuo trumpiau, kad kuo maziau vaikutis gautu mutavusiu bacilu :). Bet, kad pas mus kol atlieka visus tyrimus...

    Ausra

  2. 4

    dukryte pagimdziau, ketvirtaideni po pietu, o namo isleido pirmadieni, butu sekmadieni, bet tada sake kad sekmadieneis niekas namo neisleidineja:((, o taip norejosi greiciau namo, bet ta viena diena nieko nepakeite:)))) sunelis gime po cezario, todel ligoninei reikia praleisti 7dienas, nes tik po po gali isimti siulus, ir paziureti ar viskas gerai:))bet as issiprasiau po 6dienu, nes jau nebegalejau buti toj ligoninei, nes labai buvo nemalonios vaikus priziurincios sesutes naktines, tai as net verkiau, tai daktare, sako vaziuok, bet ryt is pacio ryto prisistatyk kad siulus isimtume:)))))))) ( beto ir su vienu nestumu ir su kitu, iki gimdimo gulejau ligoninei savaite ir tada gimdziau, tai jau tos ligonines buvo iki kaklo:((( ).

    ievutek

  3. 4

    As po cezario penkta diena keliavau namo,bet tik todel,iszyziau daktarams ausis,kad namo noriu,nes siaip savaite reikia gulet po cezario,tai labai jau nenoriai mane isleido.Cia Vokietijoj taip.Buciau dar 2 dienas pagulejus,buciau i deprasija ikritus,taip man ten nepatiko,gryzus namo atsigavau,ir vaikas ramesnis pasidare is karto,nepatiko ir jam ligonines atmosfera.

    evelinka1212

  4. 4

    As pagimdziau sesdadieni o namo vaziavom treciadieni nuo ryto,kadangi,mums buvo stipri gelta pasireiskus uztat ilgiau palaike ligoninej,Daivina o cia Londone taip jau yra jai pagimdai isvakaro vakare tai paleis ant kitos dienos jai viskas gerai,jai tu butum pagimdzius pvz;anksti ryte tai butu paleide vakare jau namo:))))))))))))))

    Egle

  5. 4

    as pagimdziau 3dieni, o namo isleido 5dieni po pietu.. nes bent man taip sake kad po dvieju dienu, gydytojai paima kraujo is vaiko kulno.. nes tik po poros dienu galima imt :)

    kristale

  6. 4

    As trecia diena po gimdymo namo vaziavau.Bet vien del to,kad pati dar labai kraujavau ir buvau issekusi.O vaikutis jau buvo pasiruoses vaziuot namo sekancia diena,po atejimo i Pasauli:))
    Jei mama ir kudikis jauciasi gerai,zinau atveju,kad ta pacia diena paleidzia..

    rimrem

  7. 4

    As gimdziau ketvirtadienio vakara,o namo paleido sekmadieni,kaip tik mamos diena buvo :)

    jurraa

  8. 4

    kadangi mano gimdymas baigesi cezariu tai ligonineje praleidau savaite.Kiek zinau lietuvoje po normalaus gimdymo dazniausiai pora dienu laiko, bet jei gimdyve ir vaikiukas jauciasi gerai gali ir kita diena isleisti.Bent pati tai nenoreciau jau kita diena namo lekti-juk visokiausiu ligu pozymiu gali pirmomis dienomis islysti, o pati gali ir nepastebeti

    Rita

  9. 4

    su pirmu isbuvau nepilnai menesi,nes jau nestumo metu atrado leliukui inksto multicistoze,tai visakiu tyrymu dare,dar ligoninej stafilokoka pasigavom tai kol issigydem :( su antru isgulejau 4d

    tuti

  10. 3

    pirmad pagimdžiau, trečiad jau buvau namie;))))

    pupa34