Atsakymai

  1. 4

    Buna ir net labai dažnai norisi tingeti tik nevisada pavyksta kaip yra lelius tu tingejimo dieneliu beveik ir nera.

    mamyciuke

  2. 3

    Oi ir dar kokiu. Visai nekyla rankos ta diena.

    kristulele

  3. 3

    Oj dar ir kaip buna :))) ypac kai mama gryzta po kokios savaites is darbo namo (pas mano tevus gyvenam, nors jie turi darbus kituose miestuose ir retai buna namuose). Kai mama buna, galiu as atsipusti, mama ir valgyti padaro ir virtuve sutvarko :) buna beveik kaip anksciau, kai eidavau i mokykla. Aisku padedu as ir mama, bet dauguma ji viska padaro :) na ir darbu aisku kokiu dideliu tai nera :)

    Erika_P

  4. 2

    tikrai buna...Net neprisiverciu is chalato islipti

    Jorkaile

  5. 2

    Kol kas nebuna. Mazoji visur lenda, tik is paskos begioji, kur cia bus tingejimui laiko. Nebent paliksiu ja auklei ir i miesta ibegsiu, bet koks cia tingejimas kai po parduotuves lakstai ir reikalus tvarkai:)

    dianela

  6. 2

    Oi, dar ir kaip buna. Tingisi viska daryti, netgi i vonia nueiti nusirausti. Arba labai tingisi eiti i lauka vaikiuko ganyti, kai taip silta, bet nieko jau cia nepadarysi. Eini, darai ir viskas.

    Agne

  7. 2

    Manau,kad gyvenime yra visokių dienelių. O kai norysi patingėti,tai ir patingėkite.:)))

    Deimax

  8. 2

    buna tokiu dieneliu, bet vistiek vaikus priziureti reikia ir valgyti pasidaryti butina.o kitkam pasidaryti rankos nekyla visai:((( bet nepergyvenu, kad viena diena namai bus nesutvarkyt. nes kita diena toks upas buna tvarkytis, kad visa diena tik su skuduru ir sukuosi:)))))o sau iseigines pasidarau savaitgali:))))

    ievutek

  9. 2

    dar ir kaip buna,kai negali pasijundinti ir viskas arba prie kompo sedziu,arba ant sofos prie tv ir vis sau kartoju kad reikia eiti kazka daryti,bet vistiek sedziu,nes nekyla rankos nors tu ka,nera upo ka nors daryti.....o kartais net prisesti nesinori sukuosi kaip vijurkas:)))

    iirina

  10. 1

    Ar tingi,ar netingi,vaiku reikia pasirupint.

    grirute