• 22ats.

    Kaip manote, ar gali metuku amziaus vaikas nesioti ant kaklo grandinele?

    Vyro tevas jo anuko pirmam gimtadieniui padovanojo auksine grandinele su pakabuku. Nenoriu jo izeisti, todel noreciau kad nesiotu, bet kazin, ar jos nenutrauks, ar pats kaip nors nesusizeis?

    Yuki1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ne manau geriau dar palaukyte kol paaugs:-)

    ABMamyte

  2. 3

    gal per kokias sventes uzdeciau,o taip kazdien tai ne

    mamulyte

  3. 3

    Visiskai nerizikuociau vaiko sveikata,kabindama ant kaklo jokiu pakabuku.
    Musu kaimyne pus antru metuku vos neprazude mergytes, uzdejusi sventinta grandinele su kryziuku,dovanota kriksto metu.Mergyte su ja stoviniuodama lovyteje ir siekdama pakabinamos karuseles zaisliuko,net neaisku kaip pasimove ant virvutes persinerusio zaisliuko ,ir pakibus nebegalejo atsistoti,gerai kad mamyte paciu laiku iejo ,o mergyte net saukt negalejo,jau melynavo veidukas.Poto vis tiek kviete medikus,bet pasiseke isvenge nelaimes.

    Anonimas

  4. 3

    mes nesiodaavom gintarinius karoliukus, nuo dantuku dygimo, kiekvienas karoliukas buvo su mazgeliais kad nutrukus nepabirtu, tai gan saugus buvo, o del grandineles tai nezinau, jei priglude po kakliuku, neperilga ir storesne kad nenutrauktu, manau gali nesioti, bet nemaciau nei vieno vaiko tokio amziaus su grandinelem.

    Lulu

  5. 3

    Tik isproteje tevai gali grandinele vieneriu metu vaikui kabint.Tai yra pavojinga vaiko gyvybei.

    grirute

  6. 2
  7. 2

    *Izabelija*, siurpi istorija! tik foto padarysiu uzdejus ta grandinele savo sunui kelioms minutems, kad galeciau nusiusti vyro tevui, nes tuo metu busiu Lietuvoje. palauksiu kol paaugs :)

    Yuki

  8. 2

    Tikrai vaikas dar per mazas nesioti grandineles.Mama visu pirma turetu rupintis vaiko saugumu,sveikata,o ne puosimais.

    vilem

  9. 2

    mes nesiojam nuo metuku gal net maziau gintarinius karoliukus jie nuos kausmo kai dygsta dantukai ir panasiai.... nieko blogo nematau kad kas galetu atsitikti...

    Star_blue

  10. 2

    manau laikyčiau ja ir atiduočiau kai paaugs

    IlonaP