• 25ats.

    Kokia nuomuone apie brangiausio eks?

    Na dauguma sake ,kad mes panasios,nors kai susipazinom su MB tai buvau ir apvalesneir tamsi,velaiu laikui begant pasikeiciau,kazkaip tapau sviesia:)Na draugai sake kad ir isvaizda ir charakteriu panasios.Idomu ar dar kam panasiai buvo ir aplamai ka galvote apie eks,tema pletkam:)

    GarbanesJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Net neisivaizduoju kokia ji buvo, ar kiek ju buvo,ar kokiu patirciu su jomis turejo.Nei zinot,nei pazint nenoreciau as tu panelyciu,ar moteriskiu.Su manim nieko bendro jos neturi. Tai as dabar esu jo isrinktoji! jo seima .Ir jo gyvenimo dalis kartu su musu dukryte.Labai net isizeistau, jei vyras imtu lygint su kitomis. Bet jis saunuolis,niekados apie jas nekalbejo,nesigyre kiek turejes,ar isvis ne vienos iki manes, ir neuzsimena.

    Anonimas

  2. 2

    ta prasme i mergina, su kuria mano vyras draugavo iki pradedant draugauti su manimi?
    as jos realybej maciusi nesu, maciau tik kelias foto, ir aciu Dievui jau beveik pamirsau, kaip ji atrodo. bet tikrai as uz ja tukstanti kartu grazesne :D siaip, apie ja nieko nezinau, ir zinoti nenoriu, jie draugavo neilgai ir tai buvo jau seniai.

    Yuki

  3. 2
  4. 2

    As ne i viena jo eks nepanasi jos budavo tokios paklusnios ir uz save nepastovedavo,jei vyro motule liepdavo joms darzus ravet jos tuoj lekdavo o as ju priesingybe uz save pastoviu ir ne karto uosvienei darzo nepadejau ravet,todel vyro mama sako kad as pati blogiausia ,kad as jam netinku,o mes vienas su kitu labai sutinkame.

    Ermita

  5. 2

    aš esu girdėjus, jog jei vyrui patinka tam tikro tipo moterys, tai pavyzdžiui, tik panašiai atrodančias pats nesąmoningai pasirenka į partneres :) bet čia nežinia verta tuo tikėt ar ne :))

    Anonimas

  6. 2

    MAno vyras daug turejas merginu. Viena yra i mane panasi isvaizda, bet tik tiek akd sviesus ilgi plaukai ir melynos akys. Daugiau panasumu nera.
    Pradzioje musu draugystes pavydejau, akd maniskis su kaikuriomis vis dar palaiko santykius, bet veliau nustojau apvydet, susigyvenau. Su dviem jo ex esu labai geros drauges ( bet tarp vyro ir ju draugystes buvo dar paauglysteje).
    O seip manau buvusios merginos ir vaikinai turetu buti palikti praeityje ( yopatingai tie su kuriais draugystes buvo rimtos). Nors ir as palaikau su keliais savo ex rysius, taciau su vyru esam tokios nuomones, kad bendraut galim tik tuo atveju jei is nei vieno zmogaus nera kitokiu noru negu paprasta draugyste.


    O seip tapatinama su vyro ex nei viena nenoreciau buti. Kiekviena asmenybe yra individuali ir jei vyras iesko panasios i buvusiaja (nekalbu apie plauku spalva, ar odos atspalvi, cia jau vyro grozio supratimo reikalas) tai manau, kad ju santykiai buvo labai nenusiseke ir vyriskas laiko nuoskauda kuri abando kompensuoti panele kuri butu charakteriu, elgesiu ar isvaizda panasi i nepavykusia meile.

    Adri

  7. 1

    Niekada nelyginu saves su jo buvusiom. Zinau, kad as geresne, protingesne ir grazesne uz jas. Jis su manim jau 9metai, o su jom po kelis menesius padraugaudavo.

    Imbiere

  8. 1
  9. 1

    As tai nepanasi, ji buvo zema kakur 150 cm :D sviesaplauke, tyli, ir labai kruopsti prie visko kabinejosi ir labai pavydi,taip pat neistikima buvo bet as esu jos priesingybe :D

    xeditukasx

  10. 1

    pazistu jo buvusia,kuri buvo pries mane,ji dabar jau turi vyra,leliuka,pasisveikinam,net nezinau,ji man jokiu blogu jausmu nesukelia,gal ir turim kazkiek panasumo dabar,abi esam tamsios,siek tiek stambesnes po gimdymu.nors kai susipazinom su vyru as blondine kudute buvau

    sandritute