Atsakymai

  1. 5

    Vaikui? visai nesaldinu ir neduodu vandens. Arbata buvo grnuliuota tai ten yra jau visko ir nieko nedejau :) bet arbatos taip pat nedaug daviau, nes savo pienu maitinau :)

    Erika_P

  2. 4

    Kai buvo mažas tai gėrė arbatėles Hipp ar Mažas,tai papildomai dėti nieko nereikėjo,maždaug nuo 8 mėnesių pradėjom gerti paprastas arbatėles,tai truputį įdėdavau fruktozės,kad būtų kažkiek saldinta,dabar vaikui galima sakyti,kaip du metukai tai arbatą saldinu taip pat su fruktoze,manau,kad jie sveikesnis nei cukrus,o gliukozes,net nesu bandžiusi...

    debesėlis

  3. 4

    Kai geriam granulių arbatas (pankolio-vienintelė iki šiol mėgiamiausia), tai netgi dedu mažiau granulių,kad nebūtų tokia saldi. Ir šiaip paprastą vandenuką pamėgo, nes kitokio nedavau ragauti. Taip, gliukozė yra geriau negu cukrus, bet geriau vis tiek paprastas vanduo, vėliau bus dar blogiau, kai pripras ir norės tik saldaus gėrimo. O tu, Daivina, ne per anksti duodi vandenuko savo mažylei? Nes mačiau kelias granulių arbatas tinkamas tik nuo 1 mėn. O gal spjauna todėl, kad nenori iš viso gerti ar kokio kito skonio. Juk tavo dar tokia mažytė, kad gal jai pilnai užtenka ir pienuko skonio, kad ir mišinėliais maitinama. Ar tikrai nepaskubėjai duodama vandenuko?

    elegancija

  4. 3

    jei nereikia tai nesaldink ir nepratink prie saldaus paskui bus bedu dygstant dantukams,saviskei saldinau su gliukoze nes jos liepe pagert del uzsitesusios geltos,o kai jau viskas praejo duodavau tik vandeni virinta ir pankoliu arbata kuri ir taip turi saldumo:)

    rujga

  5. 3

    As savui vaikui isviso nededu cukraus,nei i vandeni,nei i arbatyte.

    Egle

  6. 2

    Tai, Daivina, aš tiesiog pagal tavo parašymą ir atsakiau, galvodama, kad jau girdai vandenuku. Gal kitą kartą kai žagsės pabandyk krūtį (jei maitini) duoti arba iš buteliuko mišinuko ar tiesiog palaikyti stačią ilgiau.

    Dar dėl to saldumo, mano dukrytė negėrė mišinuko (atrodo Tutteli), nes labai jau saldus buvo. O ir tyrelių vaisinių(pirktinių) irgi nevalgo, nes arba saldžios, arba labai rūgščios. Manau, kad saldumo to nenori, nes pradžioje paprastu vandenuku, net ne arbatėle girdžiau, kai žagsėdavo ar šiaip atsigerti pasiūlydavau. Bet tai jau tikrai gal nuo kokio 4 mėn., nors rekomenduojama nuo dar vėlesnio amžiaus pradėti. Mano kai 4 mėn. jau turėjo du dantukus, tai bandydavom griaužti "baronkas", tai todėl kažkiek praskalaudavom gerklytę keliais gurkšneliais vandenuko.

    elegancija

  7. 2

    Mes irgi jokiu gerimu savo vaikuciui nesaldinam ir jis jau priprates, sultis skiedziam. Kuo vaikysteje gaus maziau cukraus, tuo velesniame amziuje maziau reikalaus "skanaus" :)

    Agne

  8. 2

    Vaikui nesaldinu ir nesaldinsiu.Del skonio kartais kokia uoga itrinu.

    gintarep

  9. 2

    Greiau saldinti arbatėles su gliukoze,bent iki metukų laiko. O veliau jau po truputį galima pratinti ir prie cukraus,aišku mažais kiekiais.

    Deimax

  10. 2

    nesaldinu visai,manau kad ir nebutina,nebent vaikas daug vemia arba viduriuoja ir reik kad isgertu daugiau skisciu,kad nebutu organizmo dihidracijos,tada,gal ir saldinciau truputi,o siaip tai pageria arbatu granuliuotu ir buna kad patys nori vandenuko

    Aureluze