• 5ats.

    Del vaiko susitikimu su tevu issiskyrus...

    Sveikos mamytes, noreciau pasiteirauti , jeigu gyvenate atskirai su savo vaikuciu teveliais tai kiek dienu per savaite tevas susitinka su vaiku?
    Buciau dekinga jei atsakytu mamytes ir draugiskai sutariancios su savo vaiku tevais ir mamytes kurios tvarkesi dokumentus per teisma.. Aciu

    RrrrrrTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gera zinoti,kad yra issiskyrusiu tevu ir sugebanciu graziai bendrauti.As issiskyriau ir apie grazu bendravima nera ka ir svajoti.Auginu mergaite viena,jis finansiskai visiskai nepadeda ir niekada nera padejes.Zmogus pats su savimi nesusitvarko,serga alkoholizmu.Vaikas nenori bendrauti su juo.Bet kai bunu Lietuvoje,leidziu dukra teva aplankyti.Perspeju is anksto,kad nebutu girtas.Jei butu normalus zmogus,butu kitoks ir bendravimas.Bandziau as ji gelbeti,taciau nepavyko.Norvegijoje bendravimas tarp issiskyrusiu tevu yra labai zmogiskas.Cia madinga ,,dalintis'' vaiku:savaite vaikas buna pas mama,kita savaite-pas teti.

    vilem

  2. 1

    aisku cia tevai patys turi noreti bendrauti su vaiku

    Katia

  3. 1

    kai mano tevai issiskyre, nebuvo jokiu problemu matytis su tevu. Tik norejau - pas teva. Buvo tik ta problema kad jis kitame mieste gyvena. Aciu Dievui mano tevai buvo proringi ir savo santikius neitrauke mane, nes vaikams reikia abieju tevu.

    Katia

  4. 1

    Ziurint, kaip tevas bendrauja su vaiku, mams tevelis nelanko ir ner mates vaiko, tai teismas jam leido susitinkti suvaiku 2 kartus savaiteje vaikui naturalioje aplinkoje (vaiko namuose), taip pat bunat vaiko mamai ar vaikui artimas zmogus kuri vaikas pazysta. Taip pat tevelis turi laikytis tu namu taisyklemis, mano taisykle buvo atvaziuoji vienas, be kitu savo vaiku ir zmonos, nes mes nesutariame, todel jis musu ir nelanko. O jei tevas daro bloga itaka vaikui, tai reikia vaika vesti pas psihologa ir kreiptis vel i advokata ir vel i teisma, kad jam butu nustatytos lankymo valandos

    xeditukasx

  5. 0

    esu išsiskyrusi ,bet su vyru ištysai kariauju dėl vaiku ,negaila duoti jei tėvas tikrai leidžia su jais laika ,bet pas mus kitaip jis juos pasiema tik ,kad pasiimtu ,ir palieka belenkur nes gerti yra svarbiau ,tai kaip tik ateina ta diena tai nemoku apsakyti kaip gaila man vaiku ,bet jei neduodi tas laksto po teismus .

    Anonimas