Atsakymai

  1. 3

    Mano suzadetinis yra musulmonas. Pries vestuves priimsiu Islama, mano sunus - taip pat :)

    Yuki

  2. 3

    *Yuki*-Jiems nesvarbu kur esama.Religija pirmoj vietoj.Buvo toks atvejis,kad vienai pazystami buves vyras patempe uz plauku (abu musulmonai),tai ji nuejo i policija ir pasiskunde.Sako mes nieko negalim padaryti..Todel nesvarbu kur as gyvenu su vyru,savo kaip moters teises zinau,manau bet kuri musulmone zino,todel ir nekyla jokiu problemu.:) Negi vyras turetu trenkti moteriai,todel kad nori ir be jokios priezasties.Mes esam darni seima,todel nemanau kad mano vyras kada pakeltu ranka pries mane,nesvarbu mes Norvegijoj ar kur kitur :)

    laiminga1993

  3. 3

    bet deja, negaleciau sukurti niekaip, nes man per didelis kulturu skirtumas, vertybes ir vel kitokios nei ju...

    Lulu

  4. 3

    pagalvokim - jei sukurciau seima, tai tuomet akivaizdu kad man priimtini butu ju istatymai, ju auklejimo principai, kultura ir pan...

    Lulu

  5. 3

    As pati esu musulmone (jauciu db visos busit nustebusios) ir esu istekejusi uz musulmono daugiau nei metus laiko.Tikrai negaliu skustis gyvenimu.Surado man darba (jauciu girdejot,kad moterys nedirba-tai nesamone),visada gaunu ko noriu.Visada liepia siusti pinigu seimai,likusiai Lietuvoj.Kalbejom apie ateiti,kadangi abu nenorim likti Norvegijo,tai ieskom salies arciausiai Lietuvos,kad galeciau vykti aplankyti seimos.Kaledoms visada skrendu namo viena.Jokiu suvarzymu neturiu.Apie vsiku auklejima?O koks tas lietuviu auklejimas?Vaikai geria nesulauke nepilnametystes,daro ka nori ir tevu negerbia,musulmonu vaikai daugiau isaukleti,nei europieciu.Jie zino ka reiskia padeti vienas kitam,nesvarbu gimines ar ne.Galeciau pasakoti ir pasakoti,bet kiekviena turi savo nuomone.Ne visi jie tokie,kaip kad galvojat.Mano vyras ir vienas jo draugas,net i vestuves velavo valanda,kad padetu vienai lietuviu seimai,paskolino masina jiems,kad galetu grysti namo.Jiems patinka padeti kitiems,todel ir pati ismokau,kad reikia padeti kitiems nelaukiant atsako.

    laiminga1993

  6. 3

    O aš nepaduočiau rankos tokiai kaip tu, Izabelija. Kuri kažkokias fantastines istorijas apie dvi ovuliacijas, pezi nesąmones ir klaidini kitas nares, tik niekaip negaliu suprasti, ar iš begalinio kvailumo, ar specialiai taip elgiesi. Tarp tų tavo nekenčiamų italų ir kitų tautų yra tiek protingų, žinomų, talentingų ir nusipelniusių žmonių, kad tau iki jų toli kaip iki mėnulio. Keista, kad tokio siauro mąstymo žmogus kaip tu dar drįsti kažką smerkti. Bet ir nesistebiu, nes nesu mačiusi dar nė vieno homofobo ir rasisto, kuris būtų protingas ir adekvatus žmogus, galintis protingai pagrįsti savo nusipezėjimus. Kiekvienoje tautoje yra visokių žmonių. Šiais laikais tautos yra taip susimaišiusios, kad kvaila kalbėti apie vienos tautos žmones kaip apie vienetą, turintį tas pačias vertybes ir įsitikinimus. Yra daug musulmonų, apie kuriuos ir girdime visas baisias istorijas, bet yra ir daug europietiškai gyvenančių musulmonų. Pasirinkimo laisvė didelė ir kiekviena galime rinktis tai, kas mums priimtina. Tik pasirinkusi baltą kaip sniegas lietuvaitį, Izabelija, negali būti garantuota, kad negausi nuo jo per žandą stipriau už tą tavo nuomone smirdantį musulmoną. O šiaip tai to tau ir linkiu, nepakenktų tavo atveju.

    Anonimas

  7. 3

    *Izabelija*, ar tik nebusi rasiste? :) tikrai nemanau, kad lietuviai yra patys idealiausi vyrai :))) beabejo, visur visokiu yra. kalbu apie dauguma.

    Yuki

  8. 3

    oij saugokis, kad neliktum be vaikų, juk kiek istorijų girdėjom apie juos... bet gal yra išimčių...

    axsta

  9. 3

    manau reta moteris noretu to.. net nezinau kaip turetu man varzteliai atsisukt kad taip padaryciau.

    Greta777

  10. 3

    Tokios nesukrciau niekada, net salia neeiciau su musulmonu,jau nekalbant apie dragyste.Man jie labai nepatrauklus zmones,su specifiniu kvapu ir ju gyvenimo budas visiskai nepriimtinas.(Nepaduociau net rankos tokiems ,kaip azijieciai,negrai,visokie italai,indai ir dar daugumai svetimtauciu )

    Anonimas