• 20ats.

    Ar jusu mazieji megsta apelsinus, mandarinus? Maniske is proto eina del ju, kiek duociau tiek suvalgytu...Kazin kokia dienos norma butu tu vaisiu metu ir 4menesiu kleckiukui?

    AnonimasVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1
  3. 1

    maniskis pernai ziema buvo kaip pamises del mandarinu, duodavau maximum 2 per diena, o sia ziema kazkaip nelabai patinka, papraso, bet suvalgo 1 ir gana :) uztat opbuolius galetu griauzti ir griauzti :)

    Smillgele

  4. 1

    nemegsta visai:) jei nera alergijos galit duoti manau 1-2 mandarinus

    sandritute

  5. 1

    ir dar nerekomenduojama. duot vaikui iki 1,5m. tos egzotikos,geriau kokia kriause ar obuoli duot.

    erika24

  6. 1

    Stebėkite savo mažylę, kokia jos organizmo reakcija į citrusinius vaisius (nes per didelis kiekis gali sukelti alergija, viduriavimą ir pan.). Svarbiausia, pirmais kartais duodant šių vaisių duoti po truputį, o po to, jei viskas tvarkoj, galima ir visą mandariną :-)
    Gaila, maniškis išvis nusisukas juos pamatęs... :-)

    niurka212

  7. 1

    labai megsta, tai duoti y diena kokius 2 mandarinus...

    Lulu

  8. 1

    As stengiuos duot po valgio,tai suvalgo 3 mandarinus,dar mamyte pavaisina:)

    grirute

  9. 1

    Mano taip pat abzoriukai,kiek duociau tiek suvalgytu,didziajai duodu 3 i diena,o maziukui viena,bijau kad nesualergizuotu,ir lyg nieko viskas gerai

    gintarevilte

  10. 1

    Na maniskiui 1metai ir 9 menesiai , valgom mes ir mandarinus ir apelsinus , bet kad jau labai ten jis eitu is proto del ju taip dar nera :DD na o del normos tai ka as zinau mandarina manau viena galima,ir apelsina koki puse :)

    Spinduliukas