Atsakymai

  1. 2

    visiems skirtingai. vieni laiko pusvalandi, o kitus po tiek laiko beria. jei trinti tai manau reiktu kokias 3-5min svarbu netrinti is visu jegu, kad nepazeisti odos.

    Whisper

  2. 2

    nesu specealiste, bet manau labiau tinka stambaus malimo kava :) seip drauge trindavosi ir plevelem vyniodavosi net tuo musu iprastu Paulig`u :)

    Whisper

  3. 1

    Nieko ipatingo nereikia daryti, galima paprastai trinti.As delnus kartais pininguoju.Kiti buna po pirties visa kuna taip valosi.

    liutukas

  4. 1
  5. 1

    as taupumo sumetimais naudoju plikytos kavos tirscius, bet be jokiu saldikliu be aromatiniu priedu, naturalia. malames patys pupeles, tai vienakart gaunas gal kiek rupesne, kitakart smulkiau susimala. trinu nusipraususi duse, uztrunku labai neilgai bet man pakanka - slaunis, sedmenis trinu apie pora minuciu, likusias kuno dalis tiek pat uztrunku nusisveisti.

    Anonimas

  6. 1

    užplikai du šaukstelius, nupili ar išgeri ir tiek užtenka užpakaliui ir šlaunims įtrint. kava gali būt ir vakarykštė, aš sumakaluoju kartais su alyvuogių aliejumį, o draugė dar rudojo cukraus įdeda, tai sakė oda super būna :)

    axsta

  7. 1

    o kiek tu tirsciu reikia?kokio senumo tinka?

    raima

  8. 1

    as anksciau nezinojau, tai naudodavau tik plikyta kava, o dabar naudoju paprasta, radau senos ir naudoju sausa, pries tai oda pasildau, nuplaunu su kempine ir patrinu, tai nei bere, nei raudo, graziai nusipilinguoja, galima kartu su medumi.

    vinipukas

  9. 1

    kiek girdejau tiesiog uzplikai kava, ja isgeri ir tuos tirscius naudoji.. nieko specialiai ruosti nereikia.

    tikmama

  10. 1

    Aš niekaip specialiai neruošdavau

    Ganešas