• 4ats.

    uzsiemimai maziukams iki metu KAUNE

    labuciukas va noreciau su savo mazyliu nuo kokio rugsejo kol dukra mokykloje bus pradedi irgi i kokius nors uzsiemimus vaikscioti.kadangi tik 2men kaip kaune gyvenam,tai cia dar nieko nezinau.gal yra kokiu ar muzikos,ar jogos ar sporto,o gal baseinu uzsiemimai pypliams iki metu?

    ingosiusLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Mielos mamytės, ieškote savo vaikeliui (0-6 m.) užimtumo, smagios veiklos, kuri neatsiejama nuo sveiko gyvenimo būdo? Būtent tokių siekių vedina Kaune atsirado nauja vaikų studija „Keberiokštukas“. Norime jums papasakoti, kas mes esame, kokie mūsų tikslai ir ką geriausio galime pasiūlyti jūsų vaikučiams :)

    Todėl kviečiame registruotis į atvirų durų dieną „Keberiokštuko” studijoje (Savanorių pr. 284A, 2 aukšte) jums patogiu metu: rugsėjo 21 d. (sekmadienį) 10-16 val, rugsėjo 22 d. (pirmadienį) ir rugsėjo 23 d. (antradienį) 10-13 val. ir 17-19 val. Skambinkite tel. 8 689 17 151 arba rašykite el. paštu info@keberiokstukas.lt.

    Susipažinsite su kineziterapeute, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Fizinės medicinos ir reabilitacijos magistre Aušra Rumšiene – ji papasakos apie vaikučių vystymąsi ir gebėjimų ugdymą, fizinį lavinimą ir stiprinimą bei atsakys į jums rūpinčius klausimus. Agnė Obelenytė – fantastiška baleto meistrė ir choeroegrafė, studijuojanti šokio pedagogiką, buvusi Kauno muzikinio teatro šokėja, atlikėjų trupės ,,Ugnies valdovai“ meno vadovė, mažosioms fėjoms aprodys veidrodžių salę ir papasakos, kaip tapti tikromis balerinomis, o mamytes padrąsins irgi pradėti lankyti baleto pamokas. Deimantė Venclauskienė, daugiau nei 10 metų dirbusi pedagoginį-mokslinį darbą, pati auginanti 3 ikimokyklinio amžiaus vaikelius, papasakos, kokių įspūdingų idėjų turime vaikučių gimtadienams švęsti, kaip galima aktyviai ir neužmirštamai praleisti laiką, susipažinsite su kitais mūsų studijai svarbiais žmonėmis.

    Apžiūrėsite ką tik įrengtą mūsų studiją, o jūsų atžalos galės išbandyti treniruočių salės privalumus ir išsidūkti į valias :) Vaikučius stebins ne tik vaikams pritaikytas šokių ir sporto inventorius, bet ir smagios dovanėlės bei vaišės mūsų mažiesiems draugams. O kur dar nuolaidos pirmiesiems lankytojams!

    Labai jūsų laukiame, registruokitės (norime žinoti, ar aplankysite mus) ir – keberiokšt pas mus :)

    Iki malonių susitikimų Jums sako Keberiokštukas ir kviečia susidraugauti Facebook'e: www.facebook.com/pages/Keberiokštukas/508958245905568?ref=hl
    Iki malonių susitikimų Jums sako Keberiokštukas!

    Keberiokštukas

  2. 0

    Kviečiame į meninio ugdymo mokyklėlę "Dudutis"

    Visa informacija www.dudutis.lt

    Adresas: Gedimino g. 15 Kaunas
    Tel.pasiteiravimui 8 600 34858

    Anonimas

  3. 0

    ieikite i si internetini puslapi www.kindermusik.lt

    Anonimas

  4. 0

    www.muzikosmokykla.lt
    Mes lankom Kaune Yamaha muzikos mokyklele.
    Taip pat kazkur senamiestyje yra jogos uzsiemimai vaikams su teveliais, baseinus galite lankyti, yra mazylio baseinas Kaune ir kazkoks baseinas Vilijampoleje taip pat pritaikytas su maziukais.

    Anonimas