• 38ats.

    ar neštumas paspartino Jūsų vestuves, ar pastojote tik po vestuvių, o gal nesituokėte visai? :)

    mes tik praėjus dviems metams su trupučiu suplanavome vaikutį, kuris gimė dviem dienom ankščiau nei trijų metų sukaktis :)

    axstaNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Turi tecio pavarde,o vedybu nesureiksminame visiskai.Santykiai ir taip puikus,tokio seimyninio gyvenimo,gali pavydet simtai ir susiziedavusiu poru,ko negauna dauguma ir po atsoktu vestuviu.Vestuvinis balius man niekinis dalykas,kazkoks maivimasis pries gimines,draugus ir ne daugiau,su nuostolingu islaidavimu.Ta puota,mieliau iskeisciau i fantastiniu ispudziu kelione,savo seimoje.

    Anonimas

  2. 4

    Vakare sutarem vestuviu data :) o kita ryta suzinojau, kad laukiuosi :))) nusprendem atidet vestuves kol negims leliukas o tada bus matyt :)

    Whisper

  3. 4

    Esu nescia, vaikutis gaus tecio pavarde, o vedybas planuojame per vaikucio krikstynas :)

    Robertele

  4. 3

    pastojau,vaikas gavo tecio pavarde bet nesusituokeme,nes as visai to nebenoriu:)

    sandritute

  5. 2

    nestumas butent ir paskatino tuoktis. iki tol nematem reikalo. o suzinojus kad laukiuosi greit susisukom :)

    arcita

  6. 2

    mes tuokemes, kai as buvau nescia, bet ne del nestumo, o del to, kad man reikejo gauti "rezidencine" kortele iki kol nepasibaige mano viza. aisku, ir ne del jos tuokemes :)) norejom speti susituokti iki pasibaigiant mano vizai, nes kitokiu atveju man butu teke grizti i Lietuva, ir atgal i Taivana, ir jau buvo visi dokumentai santuokai paruosti. beje, mes tik susiraseme ofise; tikrosios vestuves bus tikriausiai 2014, nes joms reikia nemazai sutaupyti :) norejome tuoktis 2010, bet tuo metu mano vyras buvo dar nepilnametis (Taivane pilnametis zmogus yra jam suejus 20m.), ir jo mama nesutiko, nes tipo dar per mazai vienas kita pazinojom... Na o jau sekanciais metais sutiko, susituokeme 2011 vasara :) taigi, nestumas tikrai musu santuokai itakos neturejo.

    Yuki

  7. 2

    visai nesituokėme :) ir mums gerai kaip yra

    Pabuciuok

  8. 1

    Mes susituokome tada kai jau leliukas jau buvo gimes ,po dvieju menesiu nusprendeme susitikuoti , kad butume kaip tikra seima .

    Spinduliukas

  9. 1

    Mes turime du vaikus ir dar nesusituoke taip kad niekas nepapspartino musu vestuviu kaip suplanave buvom tais metais ir tuoksimes.

    Ermita

  10. 1

    Pirma santuoka buvo ne dėl reikalo,o iš meilės,antra dėl nėstumo:-)

    aidaS