• 16ats.

    Meile is 1,2,3....10 zvilgsnio?

    Kaip supratot, kad tai JIS? Kai tik pamatet ar reikejo daugiau laiko? Kai pamaciau JI supratau, kad JO noriu... bet ne intymiai, o kaip zmogaus, kad visa likusi laika butu sale :)

    WhisperJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai tikrai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio. as tokia netikiu. manau, kad meilei reikia laiko. su vyru susipazinau internetu, todel pirma karta ji pamaciau ne realybeje, o foto. padare tikrai dideli ispudi. bet kazkaip net nesitikejau, kad jis man atrasys, todel nedejau dideliu vilciu :) na, bendraujant toliau mano susizavejimas juo stiprejo vis labiau ir labiau. o pirmas susitikimas realybeje pranoko visus lukescius, nes tada jis man pasirode 1000 kartu grazesnis nei foto, video ar per webcamer'a :') tikrai nezinau, butent kada pajutau ta tikraja meile, bet tam reikejo siek tiek laiko, kad labiau vienas kita pazintume, kad suvoktume, jog mums reikia vienas kito.

    Yuki

  2. 2

    Turejo abiems praeiti kazkiek laiko.Bet man patiko jau is ir pirmo ispudzio, dar net nezinant vardo.

    Anonimas

  3. 2

    pirma karta susitikome visai trumpam,o kai pamaciau antra karta supratau kad iklimpau:)) jis padovanojo man pakabuti ant kaklo,beveik nepazistamai merginai,sustingom ziuredami vienas i kita, kaip kokiam filme viskas aplink isnyko ir prasidejo musu istorija:)

    sandritute

  4. 1

    tikrai ne iš pirmo :) apie metus net nekreipėm vienas į kitą dėmesio, nors ir buvom klasiokai nuo 11 klasės, bet 12 paprašė mano nr ir pradėjo rašinėt sms, o aš atsakinėt net nežinau kaip bet tų sms labai laukdavau, po kai kurių net visą naktį neužmigdavau... :)

    axsta

  5. 1

    nemanau,kad yra toks dalykas kaip meile is pirmo zvilgsnio..kaip gali isimylet zmogu,kai jo visiskai nepazisti?nezinai nei jo pomegiu,nei gyvenimisko supratimo ar ateities planu..manau is pirmo zvilgsnio gali but tik aistra..o tikra meile yra visiskas pasitikejimas zmogumi-tai ateina su laiku

    justinaNL

  6. 1

    Is pirmo zvilgsnio jis man net nepatiko, galvoju koks cia perauges pabaisa, bet teko pabendraut, supratau, kad yra puikus zmogus, puikus vyras, tai pagalvojau, kad reik imt- ir paemiau. Ta meile is pirmo zvilgsnio tokia apgaulinga gali buti, man atrodo taip isimyli tik plevesos.

    Anonimas

  7. 1

    as asmeniskai netikiu,kad yra toks dalykas kaip meile.yra tik prisirisimas

    ruta26

  8. 1

    kai pamaciau-susipazinom,man nepatiko jis,su laiku ysimylejom, nes taip sutapo kad teko kartu dirbti...

    Lulu

  9. 1

    Tikrai is kokio n-tojo karto... Pirma karta susitikus ir pabendravus nebuvo jokiu ziezirbu :) Reikejo daugiau ji pazint.

    Vita_321

  10. 1

    kai pamaciau savo vyra pirma karta man jis iskart patiki, mes kartu dirbom, buvom ispradziu draugai, o paskui jau ta draugyste peraugo i kazka didesne :)

    Katia