• 19ats.

    Gal turit linksmu istoriju is vauku gyvenimo?

    Kai mano sunui buvo 1.5 metuku, atsitiko tokia tragikomiska istorija:
    Vasara. Rytas. Snaudziu irklausausi, ka mano pipiriukas veikia. Girdziu, isejo i balkona ir ten zaidzia. Pergalvoju ten esancius daiktus - ramu, palaiminu zaidynes ir matyt imingu...
    Atsibudau nuo kvapo ir nuo to, kad vaikas mane tapsnoja. Pramerkus akis pamaciau s.... taka, vedanti per visus kambaryje esancius daiktus iki lovos ir atgal iki balkono (neislygintu rubu kruva, uzuolaidos, sienos, patalyne lovoj ir pan). Miegai islakste, vaikucio turbut tik veidas nebuvo s... ismozotas:))) Balkone radau "kaltininka" - pampersas gulejo numestas ant grindu, o balkono sienos ir grindys... Zodziu, vaizdelis toks, kad vos i darba nepavelavau besveisdama:)
    O keisciausia turbut tai, kad vaikutis buvo toks laimingas ir linksmas, kad as vietoj to, kad uz galvos susiimciau, puoliau viska fotkinti - ir balkona, ir ji vonioje besimaudanti:)
    Liux patirtis:))))

    linelisHumorasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 11

    sesers sunus budamas 5metu sedejo ant puoduko ir dare rimta reikaliuka,atsistojo padares ir ziuri i puoduko turyni,o as girdziu kai jis sako:"O,lektuvas gavosi,ana syki buvo namas",tai isijuokiau iki asaru

    Aureluze

  2. 8

    Mano berniukas keiciant jam sauskelnes sugebejo ant veido sau apsisisiuoti :) ir dar koks laimingas buvo, sypsojosi kaip :))) gal net ir i burna kliuvo, nes laizesi :))

    Erika_P

  3. 8

    daugiausia linksmu istoriju nutiko su mobiliais telefonais, nors saugai bet vistiek sugeba kam nors paskambinti arba i arbatos puodeli imesti. Dar budamas vaikstukuose sugebejo kambarini augala visa sulankstyti ir pakramtyti. Kada nutilo as net neitariau, kad jis ramiai darbuojasi. Dabar jau zinau ka reiskia tyla.

    vinipukas

  4. 8

    mano dukrele kai buvo 3-4metu ejo idarzeli ir ten juos mokino,kad reik eiti per pereja,tai kai su teciu ejo per gatve ir ne per pereja ji ir sako:"Per gatve reik eiti per pereje,nes tave gali partrenkt masinyte,tau cia ne juokai,o va cirkas ,cia tai jau juokai"man taip graziai ir pamokanciai pasake kad as net juoktis pradejau

    Aureluze

  5. 8

    man buvo tokia panasi istorija,tik as savo mazyle be pamperso....as sau tvarkausi virtuveje,o ji sau girdziu kambary te te te te,galvoju zaidzia,po to pagalvoju kad kazko ilgai neateina pas mane,nueinu o ten .....sedi panele ant zemes ir pasysinus ir pakakinus ir tapsnoja sau rankom po tas gerybes,buciau ilgiau neatejus tai turbut ir baldai butu visi s....... ir dar turbut ir paragavus butu panele:)))))

    iirina

  6. 7

    mano 5 men. dukryte abiejose rankose turejo po zaisliuka,kai atkisau jai trecia zaisliuka,ji issiziojo kad kisciau i burna...:-)

    daina

  7. 7

    Kai suneliui suejo 2 metukai, supratau, kad nebegaliu atsakyti i visus jo klausimus - isiverze i vonia, apziurejo ir paklause: "mama, o kur tavo...? " Sakau - neturiu, as gi mergaite, o ne berniukas.
    TAI KAIP TU SISIOJI???:)))

    linelis

  8. 7

    Karta vaziavom i svecius i kita miesta ir pakeliui sustojom prie bariuko perkasti, kad atvaziave per daug seimininku neapkrautumem. Tetis isejo i lauka parukt, o musu trimetis eme zvalgytis aplink. Pamate paveiksla ant sienos ir paklause, kas cia nupiesta. As ir taip ziuriu, ir taip - ten abstrakcija kabo, nu "ner uz ko kabintis" taip sakant:) Jis sako "palauk, as pats geriau isiziuresiu. Jau zinau, taigi cia Lietuvos karys"... As vos garsiai prunksti nepradejau, paskui veliau su vyru i valias prisijuokem (kai grizo prie stalo liepiau i paveiksla aki uzmest, o kai vaikas masinoj uzmigo, papasakojau visa istorija)

    linelis

  9. 6

    Manoji jau per Skype sugebejo savo kavalieriui paskambinti....bet deja jis tuo metu miegojo.Mano merginai 11 menesiuku.

    gintarep

  10. 5

    mano berniukas 4metuku,uzsikrete darzelyje utelem,as jam sakau mazas blusiukas,o jis:as ne glusiukas ;)

    mamyte27