Atsakymai

  1. 3

    Na as asmeniskai nenoreciau, kad vyras butu sale. Tiesiog siuo metu manau, kad man paciai butu nemalonu kai jis mane tokia matytu... Kalbu ne apie grozi, o apie ta skausma, sumisima, savijauta. Na, bet taip manau tik dabar, kaip bus veliau nezinau. O jis jau buvo uzsimines, kad noretu dalyvauti :)

    Whisper

  2. 2

    solveiga..kazin is kokio amziaus busi,ar tavo vyras toks durnas kad nezino kaip vaikai gimsta.Tai turbut ir mylites tik tamsoj ir dar nusirengiat kai tik sviesa isjungta.Tik sveikintina kai vyras salia savo zmonos,juk niekas neliepia tarpukojy stovet.Na ir keistuoliu buta.

    Anonimas

  3. 2

    Zinoma. Nezinau ka buciau be jo darius.

    reda83

  4. 2

    Tai as nie kiek nesistebiu ,kad "naujoviskai kartai" visiskoje normoje,ne tik pasirodyt visu grazumu,kaip vaikas "islenda", nes jau daugiau vyro neturi kuom nustebint, perejusios per viska. Pradedant analiniais,fistingais,pirsingais..grupiniais ir t,t.. Jei jum tai ne tabu,ir sveikintinas dalykas,as nieko pries,bet man visiskai nebutina lygiuotis i jus.

    Anonimas

  5. 2

    as irgi norejau ir buvo visa laika niekur neisejo,tarp koju stovet tikrai nereikejo kaip cia kazkuri sako,visada sale galvos stovejo ir tikrai palaike moraliskai,man buvo lengviau ir drasiau kai buvo su manim,beto jis sake kad ten nk nesimate kai prie galvos stovjo ir visai baisu jam nebuvo :)p

    rasa1990

  6. 2

    Izabelij..kas per durna mintis,sugult buvo nedurna mintis.Nesveika kazkokia esi,matyt vis del to metai daro savo.Na o as tai labai norejau ir vyras buvo per abu,ir net labai padejo.Su antru buvo cezaris tai sedejo salia ir pirmas gavo leliuka,turejo padeta ant krutines kol mane sutvarke.

    Anonimas

  7. 2

    Norejau ir buvom susitare, kad bus tik per saremius iki kol prasides gimdymas, ir kai prasidejo isejo i laukimo kambari, o kadangi as paprasiau sesutes kad man slapiu ranksluosciu pavalytu kakta isgirdes daktaras(nes toks prie bajerio buvo) sako kur vyras tegul ateina cia ir pavalo, ir taip isejo, kad vyras nuo pradzios iki galo prabuvo su manim...

    estrella181

  8. 1

    Per abu gimdymus norejau kad dalivautu.

    Ermita

  9. 1
  10. 1

    Norejau ir mums net minciu nekilo, kad nedalyvaus, nei man nei vyrui, jei jau negali vyru pasitiketi tokia akimirka tai kada isvis gali. Zinau, kad ten kiti vyrai pasislyksti moterim, jos nebenori viska pamate, bet as su tokiu vyru nebuciau, tada ir puiku, kad pasimato tikrasis tokio vyro veidas. Nieko nera baisaus tam gimdyme, nematau prasmes kazka slepti nuo vyro.

    Anonimas