• 27ats.

    Kaip reikalai su baznycia? :)

    Ar vaikstot kas sekmadieni ar tik per didziasias sventes? Ar vedates mazuosius? Na ne visai leliukus, bet jau paaugusius :)

    WhisperReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kakada lankydavausi dazniau dabar jau nebe

    ielvai

  2. 2

    Lietuvoje vaiksciodavau i baznycia sekmadieniais ir per sventes.Bet gyvendama Norvegijoje taip nebedarau.nesava man ta baznycia su kunigu -moterimi.Viskas labai pavirsutiniska.Dievas juk visur yra,ne vien baznycioje.As daznai su juo pasikalbu mintyse,pasimeldziu,padekoju.

    vilem

  3. 2

    Mano sunui 11men., kol kas i baznycia nesu vedusis kartu ir artimoje ateityje to daryti nezadu, nes manau, kad ten per daug zmoniu, ji isgasdintu tokia aplinka. paciai patinka nueiti i baznycia, bet tik ne dabar, kai taip salta. tokiu oru isvis niekur nesinori eiti :/

    Yuki

  4. 1

    nesilankome bazinycioje einame kai buna vestuves ar laidotuves.

    Ermita

  5. 1

    Su bažnyčia viskas ok, tik su mumis ne.. :)

    Anonimas

  6. 1

    neinu, nera del ko tureciau, neispazystu krikscionybes.

    aellita

  7. 1
  8. 1

    einam tik per didžiąsias šventes.

    Pabuciuok

  9. 1
  10. 1

    Kazkaip visiskai baznycios nepasigendu.. nuo pat vaikystes nieko idomaus ten neatradau,apart grazios architekturos. Kelis kartus buvau,tik is smalsumo pasizvalgyti uzejus vidun.
    Viskas is tiesu buvo grazu,isskyrus surugusia pilka mase zmoniu,be jokiu sypsenu,tik kaip uzhipnotizuoti burbuliavo panosyje maldas,atkartodami kunigo zodzius... net bjauru pasidare,nuo to skleidziamo monotonisko garso.Gal laidojo ka,pamaniau.Nuo to karto,i vidu niekad neinu,o prosali praejus,statiniai tikrai grazus,ypatingi.

    Anonimas