• 9ats.

    Galbūt turite išties gerą imbierinio ar meduolinio namuko receptą bet chemą, pagal kurią išeina tikrai gražus nameliukas?

    Sumaniau savaitgalį prie nameliukų pasėdėt... Bet noriu tokio gero, išbandyto, skanaus receptuko tiek pačiam namukui, tiek glaistui, su kuriuo sienas suklijuoti būtų galima tvirtai ir greitai... :) Taip pat reikėtų gražios schemos, pagal kurią išpjaut ir kept viską :)) Tad jeigu turitę ką, prašau, nepatingėkite ir parašykite čia :)
    Dėkooooju :)

    AnonimasReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Danke. Man reik kaip tik tokio va greito receptuko, nes laiko nebe daug jau liko.. :))

    Anonimas

  3. 2

    vilem, aš tau nieko ir nesakau :) o ar greit stingsta tie sienų "klijai"?

    Anonimas

  4. 2

    http://easteuropeanfood.about.com/od/crossculturaldesserts/tp/howtomakegingerbreadhouse.htm

    Ganešas

  5. 2

    žinau, kad pilnas google tų receptų, todėl aš ir prašau jau IŠBANDYTŲ ir patikrintų receptukų :)

    Anonimas

  6. 2

    BEI schemą, atsiprašau už klaidas

    Anonimas

  7. 1

    Tie ,,klijai'' stingsta greitai.Mes pamirkome vienos sienos krasta tuose klijuose ir greit klijuojam.
    Norvegiskas teslos receptas:
    150g sviesto,1dl sirupo,2dl cukraus,1dl grietineles,450 g miltu,puse arb.saukstelio maltu imbieru,tiek pat gvazdikeliu,2 sauksteliai cinamono,truputi pipiru,i arb. saukstelis kepimo milteliu.
    Islydyk sviesta su cukrumi ir sirupu.Atsaldyk,ipilk grietinele.Ismaisyk su visais prieskoniais.Pabaigoje berk miltus su kep.milteliais..Tesla i saldytuva.Sekancia diena kepk ,iskociojusi 3mm tesla,175 l.orkaiteje apie 10 minuciu.

    vilem

  8. 1

    As tau ir parasiau ,,puse recepto'',kaip reikia ruosti ,,klijus'' ir ,,glaista''.Kai kepiau sienas-man jos gavosi kreivos,todel ir nesiulau teslos recepto.

    vilem

  9. 1

    Mes pasigaminom jau antra imbierini nameli.,,Pastata''pirkome parduotuveje.Jei pati gaminciau,butu problema su tesla:nesigautu lygi ,butu kreivas namas.Pirkome 4 sienos detales,4 stogo detales.Klijavome namelio sienas,stoga ,,klijais''-kaitinom cukru keptuveje,kol pasidare rudas ir tasus.Klijavome greitai,nes stingo akimirksniu.Glaista gaminau is cukraus pudros(4 dl),1 isplakto baltymo ir truputi citrinos sulciu.Svirkstu ispiesem langus,duris,varveklius.Maziukas papuose nameli sokoladiniais saldainiais.Schema pati gali pasidaryti.Juk nameliai gali buti ivairiu dydziu.Ir teslos receptu google yra.

    vilem