Atsakymai

  1. 2

    izabelija o gal vaikui duosi pirsta ciulpt,tik nebuk motina Tereze iki kurios dar dauuuug truksta.Nelabai kaip apie tave atsiliepia tavo vaikuciai is pirmos santuokos,gal bandai dabar taisyt klaidas.Kazin ar ilgai islaikysi auksiniam narvely uzdaryta savo mergyte.Daug greiciau ligu gaus kai tik pirma karta kur iseis i zmonija ,nei nuo mazumes pratinama.Auklei nepalikciau savo vaiko,bet as tik uz darzeli ar lopseli

    Anonimas

  2. 2

    Auklei nenoriu palikti, nes neaišku, koks žmogus bus, todėl kai grįšiu į darbą, leisiu vaikelį į privatų darželį, apie kurį iš draugų rato jau esu gerų atsiliepimų girdėjusi.

    Lauryytte

  3. 2

    oj apie aukle ne kalbos nera,niekada nepaliksciau savo Princeses kytam zmogui,pilnai pritariu Izabelij...

    ABMamyte

  4. 2

    Geriau busime nedavalge,kaip sakoma,bet savo vaiko jokiai auklei nepatiketume.Maziausiai iki 4 metuku,net i darzeli zadame neleisti.
    Is tiesu man visai nesuprantama,kaip mamos gali del pinigu,atplesti vos vieneriu,ar net mazesni mazyli nuo saves.Juk to nebuvimo salia,kai mamos labiausiai reikia,nenupirksi jokiais pinigais.taves nepakeis jokia aukle,net ir artimiausi gimines.(i ta sarasa netgi vaiko teveli irasyciau,kad ir kaip atrodo idealiai atsakingas.)

    Anonimas

  5. 1

    Neteko vaiko palikt visiskai svetimam zmogui,o kam palieku,tai tikrai nesibaiminu,nes zinau,kad tie zmones tinkamai pasirupins mano vaikuciu.

    grirute

  6. 1
  7. 1

    ieskociau tokios, kuria galima pasitiketi

    raima

  8. 1

    Auklei savo vaiko nepatikeciau, bet puikiausiai patikiu vyrui, kai pati bunu darbe. Vaikas priziuretas, pavalges, pamiegojes, o ir manes labai pasiilgsta, vakarais anksciau zirzdavo, budavo nepatenkintas, o dabar puikiausiai zaidziam, draugaujam, jokiu zirzimu nebeliko.
    Izabelija, gera sneket, kai vyras islaiko, kad nepaliktum vyrui. Kitaip sneketum, jei vyro algos ir motinystes pasalpos net duonai neuztektu, tada gal kitaip kalbet pradetum :)

    Isnykstanti

  9. 1

    anonime - is kokios pirmos santuokos, Izabelija juk sake esanti "stundente", jauna mergina :D bet cia jau pataikei kaip pirstu i aki ir nesuklydai.

    Anonimas

  10. 1

    Pati dirbau aukle sesei (kai jos suneliui buvo vos keli menesiai).Labai apsidziaugiau kai pasiule pabuti aukle.Tada visi kartu isvykome i Norvegija,o ten jau atsirado daugiau norinciu zmoniu,kad priziureciau ju vaikucius.Nors buvau jauna,patirties kaip ir neturejau,bet juos priziurejau kaip savo ir is sirdies,gal todel taip puikiai ir sekesi bendrauti su tais vaikuciais:) Viena mergaite net kalbeti pradejo,drasesne tapo,tevai del to nustebo,nors ji nemego svetimu,bet tikriausiai vaikai jaucia zmogu.
    Apie savo abejoju.Jeigu prispaustu galimybe,kad neturiu kitos iseities,kodel ne.:) Aisku mano vaikiukas turejau butu ne jaunesnis kaip 2 metuku:)

    laiminga1993