Atsakymai

  1. 2

    gali but ,kad jau ir laiks nes 38sav,jau skaitos kaip ir isnesiotas,as savo dvynukus gimdziau 37sav. ir 5dienos,gyme sveiki po 2,880kg,namo paleido po tryju dienu.Stebek ar nenubega vanduo,gal kraujuotas kamstis iseis,tai jau tada ruoskis i ligonine,o svarbiausiai tai dabar kiek gali atsipalaiduok ir neprisigalvok kokiu nesamoniu,jei turi isgerk valerijono,tikrai padeda,busi ramesne ir neskaudes taip

    Aureluze

  2. 1

    man jausmas buvo panasus, kai buvo tiek savaiciu, tai gydytoja pasake, kad slapimo pusle spaudzia ir vaiko galvute jau visai zemai nuslinko, todel ir tokie pojuciai nemalonus atsiranda.

    Agne

  3. 1

    Gali buti, kad gimdos kaklelis vertis prasidejo tai ir jauti diskomforta pilvo apacioje. As kuri laika vaiksciojau su 2cm atsiverusiu kakleliu, tai panasiai man buvo. O gali buti, kad vaiko galvute pusle spaudzia tai ir skauda. Pasikonsultuok su gydytoja- nestumo pabaigoje tikriausiai kas savaite pas ja lankaisi

    linelis

  4. 1

    o gal pusle buna labai uzspausta ir kai slapiniesi, raumuo atsileidzia ir sukelia durimo skausma.o seip nepergyvenk, tavo vaikutis jau pilnai isnesiotas, kad ir pradesi gimdyti, tai nieko blogo.svarbiausia islik rami ir gali pasikonsultuoti su savo gydytoja, lai apziuri :)

    Benikiux

  5. 0

    nestumo pabaigoje vaikutis lb spaudzia pusle ir taip buna tai yra normalu ir man taip buvo kaip laukiausi savo dukreles

    Milduteex

  6. 0

    Man taip buvo su pirmaja dukrele.Slapinuosi,ir labai skauda.Buvo tuomet ziema,as persalau ir buvau gavusi slapimo pusles uzdegima.Labai durdavo,bet tik kai slapindavausi.Geriau meskauoges arbata,turejau vaistu.neuzilgo pagimdziau.Pasitark su gydytoja,ka turetum daryti.

    vilem