Atsakymai

  1. 3

    uz klausimus tasku niekas neduoda,tik uz atsakymus.o atsakant i tema,tai kas ka nori tas ta ir uzduoda

    ruta26

  2. 3

    Net nezinojau, kad taskai gaunami uz belekoki kosmini klausima :D Galvojau, kad tik uz normalius, issamius klausimus bei ats :)

    Whisper

  3. 3

    aš manau,dėl taškiuku yra uždavinėjami kvaili klausimai ir neturėjimas ka veikt

    nežiniukė

  4. 3

    Turbut :) manau tai noras ar butinybe pasireiksti, atkreipti i save demesi, bet nemokejimas to daryti. Kai neturi ko pasakyti, bet vis vien be perstojimo mali liezuviu :)

    Whisper

  5. 2

    Sitas klausimas ne ka protingesnis... ir kodel jus taip elgiates?

    Amorsita

  6. 2

    na, ir mano klausimai daug kam cia pasirode kvaili. bet kiekviena cia gali klausti to, ko nori. jei klausimas, del kazkokiu priezasciu, yra netinkamas, jis yra blokuojamas ir istrinamas. pvz. man mano klausimas yra aktualus, jei jau jo klausiu, o kitai gali pasirodyti "nesamone". jei kazkam atsakymas atrodo netinkamas, tegu blokuoja, o jei siaip nepatinka, tegu paprasciausiai i ji nekreipia demesio, atsakys, kas nores. beje, uz klausimus cia tasku neduodama, taskai yra duodami uz atsakymus.

    Yuki

  7. 2

    ar turi omeny cia mamanijoj ar apskritai?jei cia tai gal kas vienai atrodo iprasta,seniai zinoma,nuobodu,kitai mamai nauja ir aktualu,todel ir klausia.arba buna specialiai prisijungia visokiu kurios nori tik paerzinti nares.o jei gyvai bendraujant,tai gal tiesiog nezino ka pasakyti?

    sandritute

  8. 2

    Tai yra nebrandumo ir intelekto stoka.Juk ir taip aisku.

    Anonimas

  9. 1

    ziurint kokie klausimai, gal jus pvz nervota ir jus betkas nervina,o tam kitam zmoguj tiesiog ydomu...

    domisi

  10. 1