• 7ats.

    Labutis mamytes. Mano dukrytei (1,5) vakar vakare uzkilo temp, buvo 39. Ryte neturejo, ant piet uzkilo iki 39,9. Skambinomes greitajai, atvaziavome, isklause ja, paziurejo gerkle, ausytes, pamatavo spaudima. Pasake kad viskas gerai, eina tipo kazkoks vaiku virusas. Sako duokit vaistus kaip dave ir praeis. Duodu calpol ir kisu vibrucol zvakutes. Gyvenam UK. Ji turi tik slogyte, daugiau niekas jai nesidaro. O ar galetu dar buti nuo dantu? Gal dar patartumete ka galeciau duoti?

    Vikutukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Butent mums dabar tas pats temperatura 39 , musam zvakutem , kadangi uztaike cia sventes,tai daktara y namus issikviesim y namus ... Nezinau , ir as masciau kad galbut tai gali butu nuo dantuku , bet jis man biski i r paciaudi ir pakosti ,tai gal cia tas kazkoks dbr siautejantis virusas. :(

    Spinduliukas

  2. 1

    Isberimas praeina savaime, niekuo tepti tikrai nereikia.
    Mano pacios vaikutis neseniai persirgo tridiene karstine. Is pradziu galvojau, kad dantys, bet gydytoja pasake, kad nuo dantu temperatura negali pakilti auksciau nei iki 38.

    Isnykstanti

  3. 1

    tikrai gali buti tridiene karstine,mano mazajai irgi buvo didele temperatura, o kaip pradejo berti temperatura po biski krito ir viskas. bet as daviau geriama paracetamoli,numusdavo kuriam laikui. Svarbiausia kad gertu daug vandenuko,bent 1 litra bandyk sugirdyti per diena.

    Panther

  4. 1

    isnyksta...nuo dantu buna kad sukyla ir iki 40temp.taip kad ne visi vienodi vaikuciai.

    Anonimas

  5. 1

    O jei isbertu, ka daryti? Ar taip praeina?

    Vikutukas

  6. 1

    Nuo dantu tokios aukstos temperaturos tikrai negali buti. Gali buti tridiene karstine (nuo jos buna auksta temperatura ir 3-5 diena vaikuti isberia). Ji yra virusine. Siuo metu Lietuvoje, kiek teko girdeti ir paciai "isbandyti" ji siaucia.
    Jei gydytojai apziurejo ir nieko blogo tame nemato, numusinekite temperatura, kai ji yra aukstesne nei 38,5 paracetamolio zvakutem, pavyzdziui Eferalgan 1000mg (viburkolis patikimai labai aukstos temperaturos nenumusa, jis daugiau tinkamas vaiko neramumams dantu dygimo metu salinti). Jei yra slogyte, tai juros vandenukas tokio amziaus vaikuciams pirmas ir geriausias vaistas.

    Isnykstanti

  7. 1