• 6ats.

    Moneta indai Aibeje

    Pamaciau AIbes tinkle vykstancia akcija, kurioje su surinktais lipdukais glaima pigiau isigyt Moneta firmos nesvylancius indus: keptuvs, troskintuves, kepimo formas ir pan. Gal kas jau east isigije ar is anksciau turit sios firmos indu? Butu labai idomu suzinoti kitu nuomoniu pries perkant :)

    kudrinukeNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Taip turiu keptuve ir toskintuve, esu labai patenkinta kokybe, lengvai valosi, mazai riebalu tereikia, neprikepa :)

    xeditukasx

  2. 0

    Mum tai Aibe visai "niftiemu", tai labai ilgai rinkom tuos lipdukus, kadangi retai ten uzvaziuodavom. Butu maximoj, kuri musu kaiminystej, tai per menesi visus indus ko gero butume susipirke :D

    Anonimas

  3. 0

    Jau isigijau pati keptuve ir likau labai patenkinta :) Noreciau dar spet forma kepimo nusipirkt su sia akcija, tik kad Aibe nelabai pakeliui mum, tai tenka dabar specialiai ten vaziuot ... :)

    kudrinuke

  4. 0

    As dar zinau, kad nepatartina indaplovej daznai tokiu indu plaut, nes nuo kieto vandens ir chemikalu gali pakist savybes indo ir tada irgi pradeda svilt. Tai as saviske Moneta tik po kranu plaunu (tiek jos ten ir plaut tereikia, perbraukei su kempinele ir ramu :D).

    Anonimas

  5. 0

    Nu pas mus jau keli menesiai keptuve ta Moneta, tai pirma viskas labai gerai buvo, dziaugemes, kad nesvyla, kad riebalu maziau naudojam. Paskui kazkaip svilt vis tik pradejo. Bet pakalbejau su draugem, tai visos kaip viena uzklause ar neperkaitinu. Taigi pasirodo labai svarbus sitas aspektas yra, o as matai ant dideles ugnies visad kepu ... O jau norejau burnot, kad keptuve bloga :D

    Anonimas

  6. 0

    Isigijau keptuve dar pacioje akcijos pradzioje, lyg siol esu labai patenkinta :) Riebalu turbut trigubai mazai naudoju, o kartais ir visai be nieko kepu. Galvoju dar troskintuve nusipirkt, kol acija nesibaige :)

    Anonimas