• 20ats.

    Kaip Jam paaiskinti, kad nenoriu jokiu vestuviu?

    Esame oficealiai susizadeje, jaukiuosi jo vaikelio. Abu del to esam beprotiskai laimingi. Anksciau, kol nesilaukiau labai norejau vestuviu, jo pavardes, taciau dabar nebe. Nezinau kodel, bet nebenoriu. Man gerai ir taip. Juk jai kuris sumanys iseit, jokie popieriai, ziedai ar sutuoktiniu statusas nesulaikys. Neteikiu toms vestuvems jokios reiksmes. O Jis beprotiskai ju nori. Kai atsisakau, ima klausinet kodel persigalvojau, gal meile pasikeite ar dingo?! Bandau aiskint, bet jis nesupranta. Ka daryti? Gal pasiduot ir leistis but "nutemptai prie altoriaus"?

    WhisperJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o man visiskai suprantamas Whisper nenoras su pilvu eit prie altoriaus.jai tiesiog ne tas dabar rupi.keiciasi kunas, keiciasi mastymas. kitos mintys, kiti norai, netgi kitas poziuris i tuos pacius dalykus.nenustebciau, jei ji ji isvis pramestu ir kuri laika noretu buti visiskai viena...bet kai vel uzsimanys,gal but jau reikes ieskotis kito:)

    raima

  2. 2

    Padek jam suprasti kad jis netures tiek pinigu kokiu tu vestuviu nori :D

    Tetushis

  3. 2
  4. 2

    Nieko nesmerkiu tokiu klausimu, kiekvieno cia reikalas nori zenijasi, nori ne. Tik siek tiek keista. Vaiko tevu tas zmogus vertas buti, o teisetu vyru jau ne...
    Bet linkiu, kad tavo antroji puse tave suprastu ir judu rastumet bendra sprendima siuo klausimu.

    Vita_321

  5. 2

    BLE KOKIA SLYKSTI BOBA TA izabelija. GAL TU PASIGYDYK, O TADA CIA RASINEK

    Anonimas

  6. 2

    Izabejij... senu paziuru esi.... Stebejau jo pirmasias skyrybas... bajsu... gyvenime visko pasitaiko, nieks negali garantuoti 100%, kad visa gyvenima busim kartu. ta issiskyrima paminejau, nes jis ima abejoti, kad meile dingsta. manau jei myli zmogu nesvarbu susituoke ar ne, vis vien busim kartu ir istikimi o jej mejle dings, jokie popieriai nepades. kam prisiekinet amzina meile, jei nezinai kas bus po kokiu 5 metu?

    Whisper

  7. 2

    Nenori teket uz mylimo vyro,vadinas turi ka slepti pati,kas yra ne taip, arba nepasitiki juo.
    Akivaizdu,kazkas vyksta nepagal tavo plana.Ir tai tau nepatinka.Turi matyt abejoniu zinomu tik tau vienai.
    sakai meile begaline.. viskas liuks, suzadetuves super..
    Ir cia pat sau priestarauji.
    dar nieko neivyko,o mintyse kaip skirsies??? ir nebet kaip,o kuo paprasciau be popieriu!!

    Anonimas

  8. 2

    Jei laukies ir vaikelio, tai vaikelis turi ateit i seima.O ne pas sumetusius skudurus du tipus.Ir tie popieriai nera vien popieriai.Taip gali kalbet tik valkata,nes issiskiriant nieko dalint,ir uztikrint vaikui geroves ir taip nebus is ko.
    Taip galetai sakyti,tik tuo atveju,jei esi turtinga mergaite,o jis is gatves,nieko neturintis,nei perspektyvu,nei gyv.ploto
    Tada zinoma gyvenant su nevykeliu apeitai nemazai problemu skyribu metu.
    Del pavardes,nenori tuoktis,tai is vis nesuprantamas pasiaiskinimas,nes vyro pavardes nebutina ir imti,ir vaikeliui duoti,nesvarbu net jei ir tekesi,gali likt prie savo.
    O gal vaikelis ne nuo vyro?,bet jei bus abejoniu,tai tevyste gali gincyt ir susimetes partneris.
    ir atsakomybe vaiko auginime vienoda.
    kol vaikutis mazas,jam dzin,kad tevai susimete,bet kai ims viska suprasti,bus nekokios nuomuones,kad isvydo pasauli is sugulovu,o ne teisetu teveliu.Ir jam nepaaiskinsite kad taip normalu.Nes kitose seimose tevai nebijo popieriu.

    Anonimas

  9. 2

    oho, esate tikrai netipiska moteris :)
    manau, kad santuoka zmones pasizada buti kartu amzinai, dar labiau sutvirtina santykius, tampa oficialiai vyru ir zmona, o ne tik sugyventiniais. todel tikrai suprantu jusu vyra, ir jo toks noras yra labai suprantamas.
    na, bet tai mano asmenine nuomone :)
    todel as, kaip ir jusu vyras, irgi nesuprantu...

    Yuki

  10. 2

    manau jai jus mylit vienas kita,tai tas santuokos liudijimas,ir vyro pavarde nieko nereiskia,gal veliau atsiras noras tapti jo zmona.

    ineta1991