• 4ats.

    Kokiu problemu gali kilti priziurint berniuka 2 su puse metuku kai jo mama yra darbe? Klausiu, nes pati auginu namie metu ir keturiu men. amziaus dukryte.

    Kas yra priziureje kitu vaikus- su kokiomis bedomis susidurete? Kiek zinau tas vaikiukas opus labai, na linkes sirgti, o maniske beveik neserga, bijau, kad neuzkrestu mano vaiko, bet ta mamyte neturi pasirinkimo, labai prase pagalbos, aisku uz atlyginima, nors ir menkuti...

    AnonimasTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Pamatysi kokie vaikams oziai buna:)Sunku pasakyt,nes vaikai su tevais ir svetimais zmonemis elgiasi skirtingai.

    grirute

  2. 1

    gali sukarsciuot, gali susizeist, gali seip pradet prasytis pas mama

    raima

  3. 1

    na sirgs jos vaikas paskui sirgs ir jusu.

    Anonimas

  4. 1

    beveik kaip man situacija :) priziuriu lygiai 2 metuku berniuka,drauges sunu,nes ji turejo grizti i darba.tik tiek kad mano vaikas jau didesnis,jam 5 metukai ir diena buna darzelyje,o as paimu ta saugoma maziuka pries pietus is lopselio,parsivedu,paguldau miegucio,paskui mamytes laukiam.jis irgi pasergantis,bet tai normalu,nes pradejo lankyti lopsiuka,prasidejo ir slogos visokios.tiesa dar neteko slaugyti jo,nes mamyte visai neseniai pradejo dirbti,bet jei sirgs,tai busim pas juos namie per dienele.berniukas gana aktyvus is tikro,nuolatos reikia jam demesio,veiklos tai nuobodziaut nera kada,ir manau tau irgi nebus lengva su dviem,kai neesi ipratusi:) o susidurti gali ne tik su ligom,o ir su skirtingais rezimais miegelio,mitybos ypatumais,kurie nebutinai sutaps su tavo mergytes,gali buti ir tavosios pavydas kitam vaikui.na dar ziurint kiek valandu per diena reiketu tau saugoti:) bet veikti bus ka.

    sandritute