Atsakymai

  1. 6

    labas.mano nuomone tokia.kad su uosvies gyventi imanoma tik tada kaip jie tikrai nesikisa.jei normalus uosviai ko ir negyventi :)

    deimantina

  2. 4

    po vestuviu mums buvo pasiulymas eiti pas jo tevus 3kambariai,arba pas mano irgi 3kamb.butas,bet mano vyras grieztai pasake ne,mes isejom gyvent i bendrabuti-kambariukas 12kvadratu ir kolidoriukas 2kvadr.,.Tualetas per visa kolidoriu bek,virtuve bendra visam bendrikui,jei valgyt verdi tai stovek prie puodo,nes kitaip gali rasti tuscia ji.Bet as tai tikrai nesigailejau ir tikrai nenoreciau gyvent su jo tevais ,ar su mano.Po metu gavom buta,tad ne labai jau ilgai kentejom.Bet as niekada nesakau niekada,juk nezinai kaip tas gyvenimas gali pasisukti ir manau kad kai seima patiria kazkokiu sunkumu,tada isbandymai parodo ant kiek yra stipri ta seima,reik paragaut ir silto ir salto

    Aureluze

  3. 4

    mes gyvenam su uosviais ( vyro tevais) nes kolkas kitos galimybes nera.. mum jie nera svetimi.. kaip tik as su jo mama gerai sutariu o su teciu isvis puikiai... aisku norisi gyvent atskrai ir gyvensim, bet dabar nera tam salygu, nes mes gyvenam kauno centre dideliam bute, o dabar jie pigus.. neapsimoka parduot... laukiam gal kainos uzkils tada tevai parduos sita buta ir nusipirks sau ir mum nupirks :)))) tai va... pritariu 100% kad geriau gyvent atskirai.. mes ir taip visa vasara gyvenam atskirai, nes tevai kaime buna.. o kai jie namie tai i musu santykius nesikisa.mes gyvenam sau jie sau :) daug vietos tai uzpakaliais nesitrinam atsiprasant :)))

    kristale

  4. 4

    as nenoreciau kartu gyventi su uosviais kokie jie geri bebutu, kadangi ir jiems maisyciau ir pati nepailseciau. Labai sunku net su tevais gyventi. Geriausias variantas jei yra galimybe gyventi atskirai.

    vinipukas

  5. 3

    Oj tikrai nea... Kodel? ... na.. visu pirma, visada norejau gyventi savo tvirtovej... su vyru vaikais. kad nieks netrugdytu. Ir kaip sakoma - ,,Dvi seimininkes virtuveje, nieko gero'' .

    liuli_liuli

  6. 3

    kad ir kaip juos gerbiu tikrai nenoreciau

    CARIBIO

  7. 3

    As gyvenu su anyta na ji labai gera, bet dviese butu gyventi daug geriau viska galeciau daryti pagal save o dabar jauciu kazkoki suvarzima nors tai ir mano vyro butas bet vistiek ji jame vadovauja o tureciau as:(((

    mamyciuke

  8. 3

    prtariu 100% kad gyventi atskirai yra kur kas geriau nei su tevais ar uosviais:) mes kolkas gyvename su mano tevais,bet tai laiko klausimas...turime dideliu planu buto isigijimui...na pas uosvius gyventi nenoreciau,man jie svetimi zmones...tevai lieka tevais...turime atskira kambari,tevai i santykius nesikisa...o tvarkytis juk reikia nesvarbu kur gyventum,atskirai nuo tevu ar kartu:)

    Doviliuke

  9. 3

    Nežinau kas turėtų atsitikti,kad sutikčiau gyventi su uošviais,ką čia kalbėti apie uošvius,jei net su tėvais kartu nenorėčiau gyventi,nėra geriau gyventi atskirai,čia pats sau šeimininkas,ką nori tą darai,nori tvarkaisi ,nori ne...O gyvenant kartu,manau,kad barnių visvien neišvengsi,tai tas bus blogai,tai tas...Geriau,kai atvažiuoja į svečius ar pas juos nuvažiuoji pasisvečiuoti....

    debesėlis

  10. 3

    Manau, kad jei tik yra tam galimybe - gyvent nuo visi atskirai..tada ir santykiai su visais geri, ir susitikt galima kada nori su artimaisiais:)))

    raimoskyte