Atsakymai

  1. 6

    mes su savo pirmaja mazyle buvome nuvaziave prie juros kaip musu dukrytei buvo 7men,tai akytes tikrai buvo isplestos placiai :D tai pasodinome ant smeliuko salia avndenuko tai norejo slausti toliau i vandeni :D tai begalo dziaugemes kad jai patiko :)

    deimantina

  2. 4

    Gyvenam pajury,tai musu princese nuo pirmu dienu jura mato. Labai patinka po smeliuka kapstytis,o vanduo ,tai jos stichija - i vandeni begom, i kranta sunku istempti :)

    almyte7

  3. 4

    mano dukryte pirma karta pamate kai buvo 1.3men, tai labai issigando juros:(((, bet po savaites kai atvaziavo tetis, tekina paskui ji nuleke i jura, ir visos baimes dingo:)))
    o su suneliu sia vasara irgi jau buvom, tai jam buvo 1.4men.ir jis labai issigando, verke.jie is toliau tai ziurejo, patenkintas, jeigu tik arciau prinesi, iskarto, i kakla isikabina ir bijo:(((( paskui vaiksciojo, aplinkui bet baiksciai:(((( ir dar labai mes nustebia buvom, kad jam buvo baisu ant smelio lipti:(( tik su kojne drasiai zigiavo:))))), zaisti zaide, su sese ir zaislais, bet jeigu nukrisdavo, iskarto rekdavo, kad ji pakeltume, nes pats kazkodel negaledavo su rankom atsiremti i smeli:))))))tai praminem pedantu:))))))nes rankos jei daugiau smelio tai iskarto atkisdavo kad nuvalytume:))))))

    ievutek

  4. 4

    Musu panikei sia vasara kai buvom pirmakart prie juros buvo 9,5men..tai labai patiko..ziurejo isputus akytes i bangeles:)))braidem po vandenuka..labai patiko smeliukas ir akmenukai;)))daug geru emociju;))

    raimoskyte

  5. 3

    Pirmą sykį kai buvome prie jūros vaikui buvo 11 mėnesių,tai nepasakyčiau,kad labai didelį įspūdį padarė,didesnis įspūdis buvo jam,kad tiek daug smėlio yra;-))))O šiemet vaikui jūra patiko labiau,labai patiko braidyti vandenyje,o maudytis negalėjome,nes buvo labai didelės bangos;-)

    debesėlis

  6. 3

    mano maziukas jura pamate 2,5 men tai jokios nuostabos nebuvo:)
    bet va kai buvom sia vasara 1metuku ir 2 menesiu, tai juros labai bijojo, buvo labai banguota, kai nunesiau prie juros, tai tiek isikabino i kakla. o beto ir ant smeliuko nejo, kazko jam smeliukas irgi baisus pasirode:)

    Gitana

  7. 3

    oj mano dukryte pamate 4 menesiiu pirma karta,vyras nufilmavo,akys dideles is nuostabos,ir labai jau kojytem makalavosi norejo ilysti labai,krykstavo ,kai vyras suslapino:)

    dzionike

  8. 2

    Buvome prie jūros, kai mažylei buvo beveik metukai. Jokio didelio įspūdžio nei daug smėlio, nei daug vandens nepadarė. Į jūrą tik įbrisdavo ir iš karto atgal, nors vanduo +18-19 C buvo. Smėlyje irgi pažaisdavo, bet kad be jo negalėtų būti, tikrai nebuvo. Kažkaip labai ramiai ir gražiai prabuvom tą visą laiką ant smėlio be jokių didelių įsterijų. Nors ne vieną vaiką mačiau, kaip rėkiantį ir "pamėlusį" nešė tėvai į krantą ar traukė nuo smėlio:))))

    elegancija

  9. 2

    manoji net zviege is malonumo, bet saugiau jautesi ant ranku :), o va i ezera ar upe brenda drasiai :)

    neringa1981

  10. 2

    musu mazylei buvo 4men 1sav, kai pirmakart pamate jura. negalejo atitraukti akiu,kai nueidavau prie juros kranto, o dar, kai bangos budavo,tai isvis...

    vykute