• 21ats.

    Ar Jums teko naudoti pieno surinkėjus? Ar pasiteisina? Kokios firmos patogiausi?

    Girdėjau ir užmačiau vaistinėje, kad tokių yra, o kadangi labai varva pienukas maitinant, tai kažkaip gaila jo pasidarė :))))) Tačiau nežinau, ar tikrai verta surinkinėti tą pienelį, ar pasiteisina tie surinkėjai?

    LolitaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    man teko naudoti avent ir tomme tippe .nezinau man labiau patiko tomme tippe :) tai su antru nestumu nusipirkau tomme tippe:) ir drauges nesiskundzia jis gerenis :) mano manymu :)

    deimantina

  2. 4

    as visiskai kaip ir rimrem, kazkaip nesurinkinejau, bet iklotu tai nemazai reikejo :)... tai nusipirkau daugkartinius avent, tai ir dabar dar naudoju, bet pradzioj tai labiau vienkartinius naudojau, nes labai jau daug pienuko buvo :) o nutraukusi pienuka tik du kartus buvau, tai kai tik keliom valandom palikusi buvau, tai pakako tos pacios dienos... stengiuosi nepalikinet... visur su savimi mazaja vezamies, o jei kur neiseina, tai ir patys nelabai einam :)

    Ausrute

  3. 4

    Kad tokie yra, tai zinau, bet naudotis neteko, nes to pienuko ne marios buvo. Nes su pientraukiu vos ka nors istraukdavau. Drauge naudojo Avent, tai jai labai praverte.

    Agne

  4. 4

    Man pirmais menesiais irgi tekejo upeliais,bet naudojau tik iklotelius i liemenele.
    Man vis patarinejo nusitraukinet ir uzsisaldyt pieneli,jei reiktu palikt kudiki su teciu trumpam.Bet kadangi kudiki palikdavau max valandai,tai ir nereikdavo nieko saldyt;)

    rimrem

  5. 4

    o kas tas surinkejas:)?cia ne tas pats kas pientraukis:)

    iirina

  6. 2

    Beje, aš neparašiau, kad juos pirkau jau po gero mėn., kai pamačiau, kad nebesusitvarkau su pienu ir vienkartiniais įklotais - labai jau greitai permirkdavo. Tai tikrai nemažai pienuko išbėgdavo į juos, kuriuos vėliau panaudodavau kitiems maitinimams ar maistelio ruošimui. Man jie tikrai buvo nepakeičiami, tik vis prisimenu ir gailiuosi, kad per vėlai juos nusipirkau.

    elegancija

  7. 2

    ačiū už pasidalinimą patirtim visoms. naudoju tuos vienkartinius iklotėlius į liemenėlę, bet vis tik, dar ir paskaičius jūsų mintis, nusipirksiu surinkėja - gerai bus turėti užšaldyto pienuko vėliau...:) kad ir košei paskanint :))))

    Lolita

  8. 2

    teko naudoti avent firmos pientrauki - labai geras aparatukas;)))

    raimoskyte

  9. 2

    Turėjau avent, bet man jo kaip ir nereikėjo, bet geras dalykas :)

    ernesta3

  10. 2

    Man teko naudoti ir labiausiai man patinka AVENT

    kotikita