Atsakymai

  1. 3

    turim kate ir suni, bet ne Lietuvoje, ten tokiu nesamoniu, tikiuosi, nebus :))

    Yuki

  2. 3

    taip turim sena,sena katina :) kuriam jau 11 metu,o už jo laikyma - paprasčiausiai nemokėsiu ( eisim mes su p.Maldeikiene streikuot,ir badaut prie seimo :))))))) p.s. kas laiko šunis,kates veislinius tegu tie ir moka,jei nori,o už kambarini šuniuka ar katyte,tikrai manau nereik mokėt :)

    nežiniukė

  3. 2

    Tai juk ir dabar privaloma gyvunus registruoti,bei moketi uz jo laikyma daugiabuciuose,vedzioti su antsnukiais,jei tai suva,susirinkti ekstrementus.
    Bet kas ta daro saziningai,is keliu simtiniu seimininku,saziningai laikosi taisykliu ,gal tik du.Visiem kitiem,jokie istatymai negalioja.
    tai jokia naujove,tik nei ji veikia is anksciau,nei dabar tvarkos bus.

    Anonimas

  4. 2

    turiu katytę, jei jau reikės tai mokėsim, tikrai būtų siaubinga, jei dingtų, o tai būtų būdas kaip rast. labai liūnda, susigraudinu, kai pamatau skelbimus apie dingusius gyvūnėlius... šiaip manau, kad toks dalykas pristabdytų gyvūnų metimą lauk, bet tik gaila, kad ne visus sužymės....

    axsta

  5. 1

    Turiu du sunis ir nezinau ka darysiu jei nebrangu bus iskiepisim tas mikroskemas .

    Ermita

  6. 1

    Siulyciau deti mikroschemas kakojantiems sunims, ir moketi mokescius.Naminiai kaciukai gamtos estetikos netersia.Sedi sau namuose, seimininkai sutvarko viska.O lauke per pieva su vezimeliu nepravaziuot.

    liutukas

  7. 1
  8. 1

    As manau kad normalu statyt mikroschemas, tiek paciam seiminikui tiek gyvunui manau didelis +

    Tetushis

  9. 1

    uz kates du lt o uz sunis 5lt i menesi kiek zinau ;D

    Esta

  10. 1

    Turim ir katina ir suni, jei reiks tai mokesim, juk del to gyvuno i gatve neismesi, kad kazkas durnas sugalvojo uz juos moket...

    estrella181