• 8ats.

    Liga panaši į pienligę nėštumo metu. Kaip gydyti?

    Mano draugei yra tokia problemele, ji gyvena Airijoje, laukiasi 38 savaite, na ir ja uzpuole tokia liga, kaip pienlige. Gydytojai skyre kazkokiu vaistu, bet niekas nepadeda, bijo, kad kudikiui nepakenktu, as asmeniskai neturejau nestumo metu tokiu problemu, tai net nezinau, ka ir patarti, gal jus, brangiosios, zinote, kas galetu padeti?

    aukseNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pirmoji pagalba tokiai bedai-apsiplauti su nestipriu sodos tirpalu.Mane si liga kankino dar ir pries nestuma.Aisku,tada,zvakutes naudodavau.O budama nescia ploviausi tik soda.
    Stai mano vaikuciui jau daugiau nei puse metu ir sitos problemos nebeturiu.Tikiuos,ji prapuole amziams;)

    rimrem

  2. 3

    37 savaite ir mane buvo istikes sitas nemalonumas - gydytoja nuramino, kad kudikeliui jokios rizikos pienlige nekelia ir skyre zvakutes - Macmiror complex, veliau pries pat gimdyma - Lomelxin. Ir tikrai vaikiukui tai nekenkia - nera ko bijoti. Sake, kad nestumo metu daugeliui moteru atsiranda pienlige del pakitusios maksties terpes ir imuniteto susilpnejimo, reikia valgyti jogurtus su gerosiomis bakterijomis, vengti saldumynu, nes jie skatina dauginimasi siu bakteriju, o jei po gimdymo nepraeina - skiriamas sisteminis gydymas, kartais ir partneriui israsomas tepaliukas.
    Tegu nesibaimina ;)

    Lolita

  3. 3

    lt be recepto parduodamos Macmiror 500 zvakutes ypatingai tinkancios nesciosioms, pries nestuma mane daznai kankino si liga, isbandziau daug rusiu zvakuciu, ir tik po siu galutinai isigydziau, mano nestumas ir i pabaiga ir dar nebuvo joki problemu su sia liga, tai jei yra galimybe kazkaip kazkam perduoti kad jei nuvestu, nes as kai gyvenau uk pas mus is lietuvos mikriukas kas savaite atvaziuodavo, o jei perduoti neiseina tai tik kaip rase kazkas soda arba man truputi padedavo apsiplaovimas su medetku ar ramuneliu arbata, arba tiesiog pasidarydavau i pilna bliuda tokios arbatos ir pasededavau tame bliude kokiu 10-15min:)

    vaida1983

  4. 3

    Jei reiktu zvakuciu nuo pienliges....pas mus LT nestukes gali naudot "lomexini" zvakutes(buna viena 600mg arba 3 po 200mg), o airijoj tai vaistu kitokie pavadiniami:(((

    raimoskyte

  5. 2

    Kai buvau nėščia kamavo ir mane pienlige,vaistų pavadinimų tiksliai neatsimenu atrodo lig ir Lomexin,bet tavo draugei vis dėl to patarčiau nueiti pas gydytoją,tegu pasako gydytojai,kad netiko jos skirti vaistai,tegu paskiria kitus,nes mūsų čia išsakytų vaistų pavadinimai gali taip pat netikti,nes kas tinka vienai,tai nereiškia,kad tiks kitai,kad paskui dar nebūtų blogiau...

    debesėlis

  6. 2

    Man taip pat buvo prieš nėštumą pienligė, tai ploviau su ramunėlių arbata ir soda tikrai padėjo, bet poto kreipiausi į ginekologę tai išrašė žvakučių, bet mano liga jau ėjo į pabaigą kai nuėjau pas gine.

    ernesta3

  7. 2

    tokia problema turejau ir pries nestuma ir nestumo metu ir po jo. jau atsibodo su ja kovoti. naudju zvakutes bet jos tiki laikinai padeda, po menesio vel atsinaujina. o del kudikio tai nemanau kad pakenktu, bent man tai tikrai nepakenke

    Anonimas

  8. 1

    Man irgi buvo nestumo metu uzpuolusi si liga, tai ginekologe israse zvakuciu ir praejo labai greit. Tik neatsimenu pavadinimo.

    Indruke