• 14ats.

    Ar nepakenks daznas vemimas nestumui?

    Vemiu gan daznai,isgerus vandeni,suvalgius obuoli ir kitus produktus..Skauda net sonus jau.Sakiau savo daktarui,kad tai kartojasi daznai ir valgau labai mazai,gal pora kartu per diena,nes isvemiu viska.Bandau keistu maista,bandau viska,greit busiu isbandziusi visos parduotuves turimas prekes...Ar Jums irgi taip buvo?Man siuo metu 10s.+5d. Aciu is anksto.

    laiminga1993Nėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jei tai kartojasi labai dažnai tai nėra gerai, man su vienu vaiku taip buvo, darbe labai vėmiau, iš tuliko negalėjau išeiti, skambinau daktarei sakė jei taip tesis ilgai, reikia kviesti greitaja ir važiuot ligoninėn kad lašalinę pastatytų, bet aš namo parvažiavau, kitą dieną kiek mažiau vėmiau, bet dar kokias 2 sav. vėmimas tesėsi

    auvilė

  2. 1

    gal preis,jai pradesit issekti tai tikrai negerai.

    Anonimas

  3. 1

    nieko blogo. kitos visa nestuma pravemia. paprasyk gydytoja israsys vaistu, kurie slopina vemima

    samsung1992

  4. 1

    As irgi vemiau iki ketvirto menesio.Viska ka suvalgydavau isvemdavau ir niekas nepadejo,bet leliukui nepakenke.STIPRYBES Jums.Patariu gerti daug vandens.

    Nere

  5. 1
  6. 1

    nelabai gerai, vaikiukas negauna pakankamai maisto, viska isvemi, butinai kalbek su daktaru.

    Esta

  7. 1
  8. 1

    as iki 4men isvien vemiau,tai cia normalu juk.

    ineta1991

  9. 1

    tikrai nepakenks , vemiau toliau nei maciau iki ketvirto men beveik

    Pingvin

  10. 1

    Mano virsininke irgi baisiai veme.Veliau kazkaip pabande gerti borzomi ir po truputi geret pradejo.3 menesius veme.I darba eit negalejo.Tik nezinau ,ar ji burbuliukus isleisdavo, ar gazuota gere.Gazuotas siaip negerai.Bet tik is stikliniu buteliu borzomis, ne is plastikiniu.

    liutukas