Atsakymai

  1. 3

    as tai duodavau arbatu gerti. Daugiausiai silta vandenuka (cia jau vyresniam). Kai intensyviai maitinau pienu, tuomet dazniau kruti duodavau.

    ddaivute

  2. 3

    mano kaip tik sunelis koseja tai geriam homiopatinius vaistus stodal,gydytoja sake kad gerai ,o siaip tai duok siltesni pienuka ir daug arbatu ypac ciobreliu,liepziedziu,na kadangi mano koseja ,tai dar kulniukus tepu jodu

    Aureluze

  3. 2

    Mukaltin labai geri ir nekenksmingi.

    Jorkaile

  4. 2

    O gal tavo vaikas smarkiai verkė ir todėl užkimo?Mano vaikui kartais taip būdavo,jei smarkiau paverkdavo-užkimdavo.Tada jokių vaistukų nereikia,savaime praeis...Bet vis dėlto geriau pasikonsultuoti su gydytoja,vis vien kažkas turi pavaduoti jūsų gydytoją..

    debesėlis

  5. 2

    Geriausia butu pasirodyt gydytojai, o ne eksperimentuoti..juk turi but kita vaiku gydytoja.sekmes!

    raimoskyte

  6. 2

    manau, kad visgi geriau pasitarti su gydytoja, nes tikrai turi buti pavaduojanti gydytoja, tad pas ja geriau ir kreiptis

    Ausrute

  7. 2

    o tai jus pas kita gyd.negalite nueiti kad apziuretu jus

    iirina

  8. 1

    Žiūrint nuo ko užkimo tavo mažylis.Jei peršalo ar panašiai.Tai kai mano mažajai skaudėjo gerklytę,labai padėjo toks tepaliukas Eucabal arba dar tinka Eucalipin iš Dr.Theiss serijos.Tepdavau nakčiai krūtinytę ir padukus.Labai greit atlėgo jai.Bet šiaip aišku geriausia kreiptis į pavaduojančią gydytoją.

    Vilmiene

  9. 1

    as tai patarciau kreiptis pas kita gydytoja, tokiam mazyliui baisu ka ir patarti...

    neringa1981

  10. 1

    nieko negalima pačiai duoti, jūsų gydytoją turi pavaduoti kita gydytoja.

    ernesta3