• 7ats.

    Dukrytei jau beveik metai-neturim nė vieno dantuko:(

    Dukrytei jau beveik metai,o neturime nė vieno dantuko.Viską kandžioti pradėjo jau nuo pusės metų,būdavo ir irzli labai,apetitas pamažėdavo,miegodavo prastai labai,jau galvodavom,kad tuoj dantys.Bet paskui praeidavo ir vėl užeidavo,ir taip iki šiol.Dienom dar kažkaip nieko-užsižaidžia.Paskutines tris savaites išvis vieną kitą naktį normaliau miegam,gal kartą ar du pabunda,duodu buteliuką su arbatyte ar šiltu vandenuku ir užmiega.Bet kitas naktis-košmaras,verkia,vartosi,raitosi ir vis pirst padaro berėkdama,pasteni, būna.Kažin ar taip dėl dantukų dygimo būna,kad papučia pilvą?Gal kam taip panašiai buvo?Nes šiaip iš maisto tai nieko naujo ar ypatingo nevalgom lyg.Naudojam SAB Simplex lašiukus nuo pūtimo.O dėl dantukų tai geliukais tepėm,bet nelabai padėjo,dabar medum patepu.Viburcolį vartojam,o kai jau visai staugia,tai ir Paracetamolio ar Eferalagano žvakutę panaudojam.Ką dar patartumėt?

    VilmieneVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Oi mamyte nepergyvenkite,mano jaunesnei irgi nelindo iki metų laiko,bet po lindo iškart po du.:)
    Trputį dar kantrybės ir viskas bus gerai.

    Deimax

  2. 2

    jau čia nieko nepadaysi, genetika. Keista, kad neturi, bet tikrai esu girdėjus, kad kai kuriems vaikams išdygsta gan vėlai..

    Jorkaile

  3. 2

    nieko blogo, turbūt dar nelaikas, ne jūs vieni tokie esat, daug yra tokių vaikučių kuriems sulaukus metukų ir daugiau nėra dantukų, juo vėliau išdygs juo tvirtesni dantukai būs :) Na mano dukrytė jau 7 mėnesių ir jau turim 2 dantukus tik tik lenda :)

    ernesta3

  4. 2

    mano draugei tas pats,panelei metukai su trupuciu ir dar neturi nei vieno dantuko,sako ji greiciau vaikscioti ismoks nei dantys isdygs:))))kantrybes jums,vistiek isaugs tie perliukai:)

    iirina

  5. 2

    nieko nuostabaus. kaip sakoma vaikutis yra tinginukas, bent man taip daktare sake, kai vedziau drauges berniuka metuku ir 2 menesiu ir jis dar neturejo ne vieno danties. anxciau ar veliau jie isdyks :)

    LinabeiKristinute

  6. 1

    manyciau kad nieko cia blogo nera,tik savaime suprantama kad neramu kad dantuku nera,bet kaiprades dygti tai zek keli iskart islys.

    masiniuke

  7. 1

    nieko tokio,kad neturi. zinau tokiu atveju, kur metu ir keliu men isdygo. o irzli pasidare gal del to, kad tuoj dantukai kalsis. anksciau ar veliau visiems toks metas buna.

    vykute