• 11ats.

    ar yra tokiu kurios nori/norėjo pametinuku?kaip sekėsi neštumas kai reikejo dar ir esanti mažyli prižiuret ir kaip paskui,ar viska spedavot namie ?

    IlonaPVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pati nenoreciau,nors is salies yra grazu paziuret

    mamulyte

  2. 2
  3. 2

    pas mus tai pat pametinukes,tik jau dideles 11m.manau lengviau du vienu metu uzauginti,negu po kazkiek laiko.zinoma,kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu

    nesvarbu

  4. 2

    na tarp maniskiu berniuku yra 1metai ir 1savaie skirtumas.. kai jau nestumas buvo i pabaiga tai svaime aisku kad buvo sunku nes ir pilvukas ir dar mazyli reikejo priziureti tai buvo ka veikti ir man ir vyrui :) bet kai gime lelis tai tiesiog gal buvo sunkoka kol isivaziuoji i vezes ir susidelioja kaip kas per diena vyksta... niekada nebuvo kad butu super sunku su abiem buti. fabar jau mazasis sliauzioja tai ir duksta abu su broliu... as dziaugiuoswi ziuredama i juos abu ir manau tai pats geriausias skirtumas vaikams...

    blackroze

  5. 2

    man pametinukai visai patinka, taciau as, speju priesingai nei mano vyras, pati nenoreciau...:)

    Mistikute

  6. 2

    Mano mama mus su broliu pagimde tais paciais metais, bet mes ne dvynukai, mano gimtadienis sausi, o brolio lapkriti, taigi du gimdymai per metus:-) Mamai labai nusilpo sveikata, bet turejo daug pagalbos is salies- mociutes, tetos labai padejo sake. Uztat su broliu esam kaip dvyniai, daugelis taip ir pamanydavo:-)

    Anonimas

  7. 2

    mes turime 1metai 3sav skirtumas, aisku is pradziu uvo sunku kai gime antras, bet ir per nestuma reikejo kilnoti pirmaja, tai maudyt, tai prausti ir t.t. bet seip pakenciamai, dar sunku budavo iki 3 men su antru, nes buvo neramus, be to jam jau 7men ir jie seip kaip ir zaidzia kartu, bet reikia labai ziureti, nes vyresnioji gali nenoredama uzgauti, dat nesupranta kad broliukui skauda :))) o seip as esu laiminga ir patenkinta kad turime pametinukus, dabar sunkiau o veliau jiems bus smagu :)

    lolita24

  8. 2

    na tarp mano maziuku skirtumas metai ir du menesiai. kaip laukiausi mazosios tai gan sunku buvo nes vyresnelis vis noredavo ant ranku, o kadangi man nestumas buvo nelengvas su komplikacijomis as negalejau isvis nieko kilnoti. na bet ir kilnojau vyresneli ir dirbau viska na aciu dievui gime sveika mergyte. dabar jau maniskiam vienam metai su trupuciu o kitam du su trupuciu, tai to vargo simta kart maziau. niekada nesigailejau kad turiu pametinukus, tuo labai dziaugiuosi. ir vaikam saunu kai toks nedidelis skirtumas galima sakyt auga kaip dvynukai.

    Anonimas

  9. 2

    As nevisai pametinuku norejau, o pastoti praejus metams, tad tarp vaiku butu nepilnai 2 metu skirtumas. Mums taip ir gavosi. Kol kas sunku nera, kol nestumas nedidelis, viska su mazyliu darom iprastai. O veliau aisku reikes prie daug ko prisitaikyt, bet manau padedant vyrui uzsiauginsim abu. Mums norejos beveik vienu metu ''atkenteti'' vaiku auginima, kad daugiau prie to nereiktu gryzt. O ir mazas skirtumas tarp broliu, sesiu man labai patinka.

    Vita_321

  10. 1

    anonime , o iš kur jus taip gerai pamenat kad neseniai pagimdžiau ;), na nesu dar , tik svarstom

    IlonaP