• 17ats.

    Ka galvojate apie toki pasisakyma kaip : (Jai vaikinas permiega su daug vaikinu tai jau mldc jis kaip sakoma :) o jai mergina su daug vaikinu tai jau pasileidusi) O ka jus galvojate?

    JusteeeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jei mergina su daug vaikinų-viskas normaliai :) Taip teigiamai į tai žiūriu dėl to, kad turiu tokią draugę.

    Eve89

  2. 3

    Smagiausia kad paklausus pas mano amziaus ar jaunesne mergina kelintas ash jai :) jos visada atsako kad 2 :) (jai galetu sakytu kad pirmas) :))))

    Tetushis

  3. 3

    tikriausiai turejote omeny, jei vaikinas permiega su daug merginu? :)
    turbut ir vel bus visokiu palyginimu su spynomis ir raktais :)) bet mano nuomone, tai vyrai yra kur kas labiau pasileide uz moteris, nes juos "gauti" yra daug lengviau. nesuprantu, kodel mergina pasileidusi, jei su daug vaikinu permiega, o vaikinas tai saunuolis, permiegojes su daug merginu? tikrai nesamone ;)

    Yuki

  4. 2

    Na jei mergina tai tikrai paileidus

    liena

  5. 2

    na taip buna,bet man vyras kuris eina is lovu i kitaslovas tai nevyras o kuinas.

    Anonimas

  6. 2

    Nesvarbu, ar vaikinas, ar mergina, bet nereikia būt pasileidusiu

    Ganešas

  7. 2

    nei kad vaikinas permiega su daug merginų, nei kad mergina su daug vaikinų, aš nesakaitau, kad yra normalu. visų pirma koks požiūris į tą vaikiną, kuris tvarko visas iš eilės, o ir merginą tik vienu žodžiu galėčiau pavadint

    Anonimas

  8. 2

    cia labai gerai veikia 3 taisykle :) jai vaikinas sako su kiek permiegojo dalink is 3 :D o jai mergina sako daugink is 3 :D siaip tai manau lauzi zmogus meile su kuo nori ir kiek nori, pagal po reikius, ir nereikia saves varzyt, gyvenam tik viena karta ;))) o rades ta su kuriuo nori pastoviai miegot, tai ir miegi... o ne toliau trali vali :)))) cia tiek merginom tiek vaikinam tas pats :)

    Tetushis

  9. 2

    viena dėstytoja sakė, kad moteriai reikia 30 vyrų per gyvenimą :D

    axsta

  10. 2

    Oi ten turejo buti vaikinas su daug merginu :D

    Justeee