Atsakymai

  1. 8

    jai man tikrai labai reikia aukles ir jei as nespeju tai uz valandele moku 2.5svaro :)

    deimantina

  2. 3

    Aš pritariu mamičiukui,kad auklei reika mokėti ne mažiau 5l.per val.,nes yra tikrai nelengvas darbas,atsakai už vaiko givybę,darai pietūs,sutvarkai jo kambarį ir dar suo juo užsiemi visą dieną. Aš dirbau auklę prieš 5 metus,mokėjo man 2,5l už val.dvinukus žiūrėjau,tai patikėkite turėjau dar su savimi sumuštinius vežti,kelionę man kainavo. Dabar neužką mažiau 5l per val nesutikčiau,tuo labiau baigiau ikimokyklinio ugdymo studijas,manau protinga mama su aukštuoju išsilavinimų teiks tokiom auklėm pirmenybę.

    Deimax

  3. 3

    as moku po 5 litus ir tikrai nemanau, kad tai yra daug. Dazniausiai dar koki prieda sumoku. Darbas tikrai sunkus ir atsakingas ir jokiu soc. garantiju. Ekonomikos pakylimo metu kitai auklei mokejau po 7lt. Tikriausiai itartinai ziureciau i aukle kuri sutiktu dirbti uz pora litu, cia toks saves nuvertinimas gaunasi.
    Pagalvokit kiek jus savo darbe per valanda uzdirbate...ar manaote, kad aukles darbas yra lengvesnis?....

    mamyčiukas

  4. 3

    na mes nesamdome,bet zinau kad pas mus ima 4-5lt uz val.as galvoju kad cia tikrai daug

    iirina

  5. 2

    na jei vienintelis darbas tada zinoma.uz 2lt nelb prasisuksi.bet jei kartais,ar papildomai tj gal ir uzteks.

    bantukas

  6. 2

    yra labai skirtingi dalykai buti su savo vaikais ir priziureti svetimus. Jeigu zmogaus pagrindinis pragyvenimo saltinis yra aukles darbas, tai nemanau, kad gera sirdis pades pragyventi uz toki atlyginima, kaip 2lt/h.

    mamyčiukas

  7. 2

    na darbas tikrai nelengvas ir sunkmetis dabar visiems,kiek tada turi uzdirbti kad galetum aukle pastoviai samdyti,nesakau apie tokius trumpus paziurejimus,tai taip ,bet kur reikia buti visa savaite,kiek turi atiduoti is algos,man tai baisu

    iirina

  8. 2

    nu vat gerai zmones,kurie supranta ir moka tiek, bet tj kai kiti mano,kad tai siaip sedejimas namuose tj ir moka po pora lt.ir tj tikrai nera saves nuvertinimas,o tiesiog gera sirdis.ne viskas skaiciuojama pinigais.o buvimas su vaiku,tj kazinau,anoks cia sunkus darbas.tj gal vyro prasykit,kad jum moketu ,kad su savo vaiku sedit?idomus zmones kartais buna..

    bantukas

  9. 2

    na tikrai daug,man taip keista kai po tiek daug moka.as imdavau po pora lt ir kazkaip negaledavau prasyti daugiau.

    bantukas

  10. 1

    mes samdem - mokejom us diena 20 lt.

    Jorkaile