• 11ats.

    Kokie produktai laisvina ir kietina vidurius ?

    6men mergytei daznai uzkieteja viduriukai , suzinojau kad virtos morkos kietina vidurius ,jog dripsniai aviziniai ,grikiai laisvina bei slyvos obuoliai..bananai ryziai kietina.Bet pvz persikas?mangas?gal zinot TIKSLIAI Jūs arba zinot internete kur pasiskaityt apie produktus kurie kietina ir laisvina

    clasika666PrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    atsiprasau, neperskaiciau klausimo placiau, maniau, kad klausiate apie save o ne vaika :')

    Yuki

  2. 1

    slyvos minkstina mano vaikui labai suskystindavo nezinau aisku ar jums tiks obuoliu sultys tos vaikiskos stikliniuose buteliuos ,tuoj isgeres suviduriuodavo,o kietina kokie ryziai .

    Anonimas

  3. 1

    Nežiniuke- bet jug yra tureles su mangais , su persikais,tai kodėl negalima duoti?:)

    clasika666

  4. 1

    seniau budavo ir mums problemele su viduriukais,mums labai pagelbejo : pankoliu arbata,virtas moliugas,slyvu tyrele ,obuoliukai tarkuoti ir sumaisyti su slyvom,morku sultis ,o del kietinimo tai mes vengiam ryziu,nezinau ar gerai bet tokiam kudikiui nepradekit duoti persiku,mangu,juk jis dar mazas,

    nežiniukė

  5. 1

    vidurius laisvina vaisiai, darzoves, kruopos, juoda kava, stipri arbata. kietina: ryziai, morkos, bananai, kmynu arbata.

    Yuki

  6. 1

    Mano sunui taip pat sesi men. budavo kad uzkietedavo, tai as duodavau pankolio arbatos, arba juoduju dziovintu slyvu tyrele, man tik taip jie atlaisvedavo, na o dabar pakeiteme misinuka, tai viduriukai kol kas yra pasitvarke....

    Anonimas

  7. 1

    Lauryytt - mano mergytei 6 menesiai apie kokius raugintus kopūstus kalbate :D ??? Ir reikia paskaityti ko aš prašau ,o ne bet ką komentuoti,aš ir patižinau kad bananas kietina o obuoliukas laisvina .

    clasika666

  8. 1

    Slyvos, obuoliai laisvina, bananai, ryžiai kietina. Sutvarkyti geriausia žarnyną valgant raugintus kopūstus, nes juose daug natūralių gerųjų bakterijų, kurios reikalingos natūraliai žarnyno mikroflorai.

    Lauryytte

  9. 0

    Cukinija laisvina visuriukus. slyvu tyrele perku ir gerber firmos lb puikiai vaikui suveikia.
    Kietina bananas, ryziai, bulve.

    Anonimas

  10. 0

    Is praziu gerdavome Aptamila atpylinejantiems, nes atpylinejo labai, tai jis mums kietindavo, kai suejo sunui6 men. pradejau duoti Hipp AR jis taip pat yra tirstesnis ir daugiau atpylinejantiems, tai sis kol kas mums ir sutvarke viduriukus, nors kartais ir per minksti buna, bet duodu kmynu arbatele, tai sureguliuoja viska.

    Zeme_