• 11ats.

    Ka galetumete pasakyti apie zmogu kuris beveik niekada nesijaucia kaltas.. po kekvieno ginco ar pykcio vistiek randa sau pasiteisinima... na buna isimciu kai jauciasi kaltas ir net atsipraso, bet dazniausiai randa kaip save pateisinti.. tai kazkoks sutrikimas ar tiesiog toks zmogaus budas... klausiu labiau nusimananciu psichologijos srityje.

    rainbowSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    manau kad toks zmogus nesugeba arba bijo prisiimti atsakomybe. tokiam zmogui tiesiog patogiau suversti kalte kazkam kitam, bet ne sau. tikriausiai toks zmogus turetu buti didelis savanaudis.
    tikrai nenoreciau pazinoti tokiu zmoniu...

    Yuki

  2. 3

    pritarsiu yuki :) bijo prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus ir zodzius todel kalte vercia kitam. pripazinti klydus nera taip lengva, todel zmogus bando issisukti nuo to :)

    arcita

  3. 2

    egoistas ir savimila tik tokius zodzius randu.manau cia jau toks zmogaus harakteris kaip sakant prigimtis

    ausra1234

  4. 2

    Nenusimanau psichologijos srity, bet mano vyras toks yra, beviltiska gincytis, nes vistiek as paliksiu durna ir kalta, o jis nieko detas angelas. Labai sekina tokie dalykai, todel stengiuos ne neprovokuot gincu, aciu Dievui, kad retai buna del ko galim susipykti:-(

    Anonimas

  5. 2

    as turiu mama kuri visda kaltina kitus ji amziais nekalta na manau toks zmogus cia nieko nepakeisite.

    Anonimas

  6. 2

    ko gero toks zmogus labai geras psichologas todel visada save pateisina as labai pansaus budo kad ir kas benutiktu rasiu pasiteisinima ir padarysiu taip kad apkaltinsiu nekaltai,o tas zmogus tuo ir patiki:)esu mokiusis psichologijos studiju metais buvo nemazai paskaitu psichologijos:)

    barskute

  7. 1

    Pažįstu tokį vieną žmogų. Manau tai yra toks charakterio būdas. Labai nemėgstu tokių žmonių, nes jie griauna gyvenimą ne tik sau, bet ir artimiesiems

    Pabuciuok

  8. 1

    Tai yra zmogaus gyvenimo budas - greiciausiai jam nuo pat vaikystes teko nemazai del saves pakovoti, tai pamazu susiformavo toks saves iskelimas - buti "teisiu" bet kokiu atveju ir bet kokiomis aplinkybemis, kad niekas negaletu sugniuzdyti. Mano vyras toks, taip pat turiu kelias bendradarbes tokio budo, tai mokausi su siais zmonem bendrauti be kivircu.

    bum

  9. 1
  10. 0

    As manau cia toks zmogaus budas. Bijo jaustis kalta. Didelis isitikinimas kad visada teisi ir visur.

    Anonimas