• 11ats.

    Žirgų lenktynės "Ant Sartų"

    ar žinote tokias? o gal esat buvę? :) o gal planuojate sudalyvauti vasario pirmą šeštadienį? :) jei esate buvę, tai kokie įspūdžiai?

    shirsyteKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na taip, hipodrome vyksta, bet vistiek ant ledo :D

    shirsyte

  2. 2

    Daug kartų buvau,labai faina.Buvau ir tą kartą kai Brazauskas "arė"nosimi žemę:D Vienais metai buvo šlapia,ištrypta žemė,gražu buvo kai prisigėrę purvynėje girti šokėjėliai voliojosi.
    Gražu kai romai papuošę savo žirgus ar vaikai jodinėja ant žirgų,vertą nuvykti.

    emiliukas

  3. 2
  4. 2

    mes taip pat kiekvienais metais vykstam, kadangi kaimas ten :) tikrai linksma :), neatbaido net gi saltukas :) rekomenduociau tikrai :)

    shirsyte

  5. 2

    kadangi netoli gyvenu tai kiekvienais metais vazineju, linksma ir tikrai faina ten, pilna mugiu ir pan, tik gaila siais metais nevaziuosim nes vyrui uzpuole darbas

    simute

  6. 1

    Zinau sias lenktynes, tik nesu niekada buvus. Ziemos pramogos mane baugina, bijau susalti, o jei dar varzybos ant uzsalusio ledo butu, tai manes ten ne kvapo nebutu.

    Imbiere

  7. 1

    Tai kad pakankamai šalta ten stoviniuot :)
    Nežinau dar dabar prisiminiau nuotraukas iš praeitų metų lenktynių, kur krauju spjaudosi nuo vidinių sužalojimų :/ tai net šiurpas krečia

    deze24

  8. 1

    Ziauriai faina, rekomenduociau visiems pasizmoneti, tik nemanau kad siemet ant ledo vyks, maciau gal tik viena karta ant ledo as tas lenktynes, bet seip beveik kiekvienais metais vaziuojam ir ziurim, rekomenduociau visiems.

    deiviokas

  9. 1

    Esu du kartus buvus, labai patiko. Rekomenduoju :)

    Kikymara

  10. 1

    Tikrai faina turetu buti.Tik per zinias tenka kasmet apie tas lenktynes isgirst ir istraukas pamatyt.

    liutukas