Atsakymai

  1. 4

    nereiketu nustoti maitinti kol gali maitinti,juk nori savo vaikuciui geriausio??? o jei kandziojasi, jau buvo temele ir ten visokiu patarimu ka daryt kad neikastu ir nenukastu..

    juliete

  2. 3

    8men vaikui dar labai reikia mamos pienuko,juo laba kad ta mama jo dar turi :) kai jau manysi,kad nebenori p[ati maitint viskas jau gana palaipsniui kiekviena dena is pradziu kas antra diena maziau beduok savo pienuko taip ir pienas automatiskai maziau gaminsis ir taip po truputi po truputi ir i diena ziurek jau viena kart bemaitini po to kas antra diena o po to jau nebe visai ir taip pati sau problemu neprisidarysi nes pienas nebesigamis kuo maziau beduosi vaikui tuo maziau ir besigamina...niekada negalima imti taip staiga ir nebeduoti,"nutraukti" kaip parasei,nes tiek vaikui stresas tiek pacios organizmui...

    Milana69

  3. 2

    O kodel nebenori maitinti? Jei nebenori is kruties maitinti, tai gali nutraukinejama piena savo duoti. Mamos pienas pats geriausias maistas kudikiui :)

    Erika_P

  4. 1

    Kai nutraukt ir as galvojau... Geras budas, jei turi kam palikti. Po dvieju naktu, vaikas pamirsta. O pati tuo tarpu, stipriai suverzus krutine buk, kad nesigamintu. Ir po tu dvieju naktu kai grisi, vaikas arba bus pamirses, o jei ne ir eis prie papo, tai neras jame pieno...

    Jorkaile

  5. 1

    o kam traukti? jei yra pieno tai maitink.

    daina

  6. 1

    na vienos mazina maitinimu skaiciu o kitos suverzia krutine kad pienas perdegtu ir nebemaitina visai

    ervijota

  7. 1

    As pradejau mazinti kartus, kiek duodavau ir pradejau po truputi misinuka duoti, o paskui pienas vis mazejo ir per 3 dienas visai dingo.

    Indruke

  8. 1

    Svarbiausia kudiki maitinti motinos pienuku iki puses metu o poto galima pratinti ir prie misinuku. As pradejau pratint nuo 8 men ir isipratinau tai nuo 10 men jau nebemaitinau. Ir mamytei reikai atsigauti.

    austeja0809

  9. 1

    mano dukrytei jau 8 menesiai,dar kol kas noriu maitinti, bet i prieki apsidraudziu :) ir siaip jau prdejo kandziotis, nes turi du dantukus :)

    rubi2ir

  10. 1

    pirmiausia reik pradet mazinti, duoti tik rytais per piet ir pries miega, paskui tik rytais ir vakarais ,o paskui tik vakarais, o paskui jau isvis ne, ir aisku reik i tas vietas kur neduodi kruties duot misini. ir viskas o jei taip nesigauna tada reik tartis su gydytoju kad uzristu krutis ir duoti vaikuciui tik misini, aisku jei su misiniais ne problema nes mano tai ju nei i burna neima tai tenka paciai maitint.
    dar yra iseitis nutraukinet piena, bet vel jei geria nutraukta.

    Anonimas