• 9ats.

    ar lakui einant pieno gamyba susinormalizuos?

    papasakosiu situacija.. mano leliukui dar tik 6dienos. pieno turiu daug, valgo pakankamai. bet krutys tokios istinusios, tokios sunkios.. nuo svorio net skauda, ypac ant nakties ant tiek pritvinsta kad ima pienas pats begti per krastus.. per nakti tokie ir buna pritvinke o ryte vel pats kad pradeda begti. krutine karsta. nusitraukineti nenoriu, kad nebutu dar didesniu problemu. tai ir norejau paklaust ar cia taip tik is pradziu? ar laikui einant susinormalizuos? nes dabar tai atrodo nesioju balionus pilno vandens :D

    Greta777Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as nusitraukinejau, kad neatsirastu lygu, padedavau piena savo i saldytuva, kai mazoji atsikeldavo, jai sumaitindavau, beja sveikinu pasigymdzius vaikiuka:)))

    Esta

  2. 1

    Sveiknu su mamytes tapimu:) Man nesusinormalizavo.Buvo uzdegimas nuo nenutraukinejimo, veliau beveik mastitas.Pieno buvo labai daug.Takai siauri buvo, kad pienas neiseidavo, vaikas silpnas gime ir neturejo jegu istraukti gerai.Jeigu jusu vaikelis sveikas, tai viskas bus gerai jis jums viska gerai istrauks, prisitaikis, rezima sau nusistatys.:)Stiprybes jums:)

    liutukas

  3. 1

    Man irgi taip buvo, bet susinormalizavo vėliau. Jei nutraukinėsit, gaminsis daugiau

    Ganešas

  4. 1

    tikrai susinormalizuos, svarbiausia negalvoti nieko neigiamo, kad kažkas gali būti ar bus negerai ir tada pienuko niekad nepristigsite :)))

    Pabuciuok

  5. 1

    turi susinormalizuoti, manau, tik neleiskit krūtim perkaisti ir reguliariai duokite po turputuka issiurbt vaikiukui. jei daugiau ima pustis siulykit nors nepraso

    Rugsėja

  6. 1

    Taip, tikrai susinormalizuos. Jei galite - nenutraukinekite pienuko, nes tada jis dar labiau gaminasi.

    Kikymara

  7. 1

    na aisku tada, pradzia ta tokia sunki tik :) aciu uz atsakymus. aciu Esta uz sveikinima ;)

    Greta777

  8. 1

    Taip, sis procesas susinormalizuos. Kai mazylis atras valgymo ritma paroje, tada jusu organizmas prisitaikys prie mazylio poreikiu ir pieno gaminsis tiek,kiek reikia.

    Amorsita

  9. 0