• 23ats.

    ar paliktumete gerianti vyra, kuriam draugai svarbiau uz vaika ir jus?

    geria daznai, jei per savaite 4 dienas pravaro, tai galit isivaizduoti, musu dukra tai mato, jai jau 8 metai, ji manes klausia, kodel jis tiek geria, neturiu, ka pasakyti, ir verkiu, kad ji nematytu, nes ir ji tuoj pradeda. Siandien taip sirdy spaudzia, tai dukra isleidau pas drauge, kad nematytu manes tokios, o ir tevas visa diena geria su draugais musu virtuveje, tai sedziu kambary. Kai jam ka pasakau, tuoj puola ant manes, ir sako, kai tavo namai cia bus galesi vadovauti, jauciuosi kaip verge, dabar jie issiskirstys, o as eisiu ju snarglius valyti, kad mergaite gryzusi nematytu to vaizdo.
    Neturiu tevu, visiskai neturiu uzuovejos is savo puses, jei buciau turejusi kur eiti, seniausiai buciau tai padariusi.

    suneSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Zinoma, kad palikciau.. Seima pirmoje vietoje turi buti, o ne draugai..

    Robertele

  2. 2

    na tykrai sunki tokia situacija:-(na nzn sunku patarti kaip pati to nepatyrusi,bet as bandau save statyti i jusu situacija ir manau tykrai iseiciau,negyvenciau su tokiu vyru.

    ABMamyte

  3. 2

    O kodel nedirbat arba bent darbo neieskot? Vaikas jau nemazas i mokykla vaiksto,aukles samdytis nereikia,bent menesi padirbkit,kad sukaupti pinigeliu ir eikit nuomotis buto.Paduokit skirybom,prisiteiskit alimentus ir gyvenkit.

    Jolka123

  4. 1
  5. 1

    Visu pirma toks vyras nepasikeis nei del vaiko nei jusu,jei yra giminaiciu skambinkite ir prasykite pagalbos papasakokite viska nemanau kad niekas jusu nepriims gi turetu buti ir tevai,neverta su tokiu gyventi jam visada meile bus buteliui o jus verta tikro gyvenimo kur vyras jus myletu ir skirtu demesi jums ir vaikams.

    Ermita

  6. 1

    na ziurint kokie anksciau santikiai buvo jei kaskada labai mylejot vienas kita ir tik del tam tikru priezasciu ar neigiamos kompanijos vyaras pradejo stipriai gerti is kart gal jo ir nepalikciau bandyciau jam padeti, nematau reikalo is karto palikti vyra gal man paprasciausiai reikia pagalbos juk ir sis bjaurus yprotis ne islempos atsirado, reikia sneketi su tokiu zmogum, na bet jej pats vyras nenoretu gyditis na tai tada belieka skirybos.... is kiekvienos problemos yra iseitis tik reikia ja tinkamai pasalinti....

    simute

  7. 1

    su gerianciu ir susidejus nebuciau,toks niekada nepretenduotu vyro vieta uzimti.O jei alkogoliui meile atsirastu po sutuoktuviu,tai but salia tokio vyro ir jokie vaikai neislaikytu,eiciau kur akys mato, plika basa ,nuoga. rastau iseiti kur glaustis.Pasauly pilna ir geru zmoniu.Pradzia tegul atrodys ir labai sunki,utopine, bet niekada nesuzinosi kas yra gerai,jei per blogi neperlipsi.

    Anonimas

  8. 1

    Nezinia, kas butu, jeigu butu. Manau, kad palikciau.

    Imbiere

  9. 1

    Tikrai palikciau, jei ne del saves, tai del savo dukrytes...Mano manymu vaikams tevai turi buti pavyzdziais

    Mistikute

  10. 1

    Tai kitu variantu nera arba kenciat ir toliau arba begat kur akys mato.

    Jolka123