Atsakymai

  1. 6

    Maniau, kad turiu, bet su laiku paaiškėjo, jog ji jokia draugė. Aš jai reikalinga tik kaip kompanionė vakarėliams, apsišopinimams, buvimui mieste... Bet jei nutinka kokia bėda, ji mane kuo toliau, tuo dažniau ignoruoja. Mesiu ją vienąsyk, kai užknis galutinai.

    Eve89

  2. 5

    per visa gyvenima esu turejusi tik dvi tikrai geras drauges, t.y. vaikystes drauge, su kuria bendravom dar nuo gimimo, musu draugyste nutruko kai buvom mazdaug 14 metu, nes pradejo labai skirtis poziuris, klausemes visiskai skirtingos muzikos, visiskai kitokiu stiliumi rengemes :) o su antra susipazinau perrejus i nauja mokykla, ir jau esam pazystamos 10 metu, bet jau keli metai kai tikrai nebesame geriausios drauges, nes as isvykau gyventi i uzsieni, bendraujame tik internetu... labai noriu susirasti draugiu ten, kur gyvenu, bet didziausia kliutis tam - kalba. nuo vasaros lankysiu kalbos kursus, tikiuosi tada ir draugiu susirasti. turejau labai gera drauge kitame mieste, bet ji istekejo uz amerikiecio, ir isvaziavo gyventi i Amerika :(
    siuo metu mano geriausias draugas yra mano vyras, ir labai tikiuosi kad geriausias draugais liksime visa gyvenima <3

    Yuki

  3. 4

    ne, deja neturiu :(
    Turiu seip draugiu, kurios turi panasaus amziaus vaikus, bet deja, su jom retai susitinkam, ens kai vaikai paaugo nesutampa musu grafikas. Noretusi su vaikais drauges, su kuria galetumem daugiau bendraut ir susitik :)

    Adri

  4. 4

    neturiu, kažkaip su vyru užtenka bendravimo. o draugių turiu daug, ryšį palaikom internetu, telefonu. manau tik vaikystėje paauglystėje svarbios gerausios draugės, o kai turi šeimą draugams laiko nebelieka :)

    axsta

  5. 3

    na tokios pacios geriausios gal ir neturiu,ir siaip nesu linkusi savo paslaptis pasakoti kitiems.o susituokus tai liko tik bendri seimos draugai.draugiu kaip ir nebeliko..

    nade

  6. 3

    anksciau gal ir buvo,bet kadangi kiekvienom.seimos vyrai,ir taip toliau.tai nebera.dabar tik pazystami

    Anonimas

  7. 3

    Kelias drauges turiu, bet geriausios ne. Nepasakoju joms savo paslapciu ar svajoniu..

    Imbiere

  8. 3

    Turiu viena pacia paciausia :) nors i metus tik kelis kartus susitinkam, kadangi skirtinguose miestuose gyvenam, o i teviske irgi dazniausiai skirtingu metu gristame, taciu net ir tada susitikusios nuosirdziai issiplepame, jei turime problemu visada susirasom, susiskambinam per skype ir pan. Nereikia mums kai kitoms plepeti diena is dienos, kad puikiai sutartumeme...Kartais ir po kelis men nekalbame, taciau bendravimo kokybe nuo to niekada nenukencia :)

    Mistikute

  9. 3

    nebeturiu, irgi senai susipykusios, butu gerai tokia susirasti:)

    Esta

  10. 3

    Turiu. Bet kol mazi vaikuciai, nera tiek laiko susitikimams.Ji dar isvaziavo pas vyra gyventi, toloka nuo manes, nes gyvenom per gatve:)Tai susiskambinam, jeigu kokios bedod visada pasipasakojam.Palaikom viena kita.Vyrus papilavojam kartais, lengviau pasidaro:)Naujakus kartu svenciam, vaiku ir musu gimtadienius.Draugaujam nuo1983/84 metu.:)

    liutukas