• 14ats.

    naktinis maitinimas kudikio

    sveikos, gal galetumete kazkuom patarti, nes jau nebegaliu. kudikiui uz keliu dienu bus menuo. diena kaip ir normaliai valgom beveik kas 4 val o nakti kas pusantros dvi valandas keliasi valgyt. ka daryt kad nakti ilgiau ismiegotu? maitinu savo pienu

    roxana8265MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kūdikis yra labai atsargus žmogus. Jam reikia garantijos, kad jis yra visiškai saugus. Tuo vaikelis įsitikina tik matydamas, girdėdamas, užuosdamas ir liesdamas mamytę. O tai jam geriausiai pavyksta prisiglaudus prie jos krūties:
    http://www.zindyk.lt/?p=395

    Kazimieras_Vitkauskas

  2. 2

    nieko cia nepakeisi.gal mazutis ne tik valgyti nori,bet ir reikia mamos artumo silumos.teks pakentet kol viskas susitvarkys kol maziukas ismiegos ilgiau ir viskas.sekmes auginant maziuka:)

    ausra1234

  3. 1

    Nieko cia labai nepatarsi, tiesiog maitinti tada, kai kudikiui reikia. Kai vaikutis paaugs, naturialiai tarpai tarp maitinimu ilges. Galite bandyti virinta vandenuka nakti pasiulyt, bet mums tai nesuveike, savaite kankinomes ir mes, ir vaikas (vaikas isgerdavo 50-100ml vandens ir toliau sekmingai reikalaudavo pienuko, tiesa, mes buvom gerokai didesni, kai sita "pagalbine priemone" isbandem).
    Maniskis tokio amziaus kaip jusiskis keldavosi kas 30-45 min nakti, o ir dabar dar pora kartu pabunda pavalgyt, nors jam jau 15 men ir nedarau is to tragedijos - dziaugiuosi, kad jis keliasi, kad jam dar reikia manes ir mano pienelio, nors maitinimas naktimis tikrai vargina.

    Isnykstanti

  4. 1

    Jei keliasi tik kas pusantros val, jum belieka tik dziaugtis :). Maniskis budavo kas valanda ar 40min keliasi. Beto gi kudikelis dar mazutis visai, ritmo gal dar savo neturi.

    Kikymara

  5. 1

    man nieko nepasikeite kol pti maitinau, kai jau nebeeme mano kruties, pradejom misinuku maitintis, tada ir susitvarke miegutis.bet zinoma pas kekviena skirtingai.

    Esta

  6. 1

    as iki 4 mėn. keliausi naktim kas 2-3 val.ir ka nenumiriau,juk mes esam mamos,musu tokia dalia :)),tad aukokites del savo kudikelio :)

    nežiniukė

  7. 1

    na as diena kudikeli uzimdavau daugiau,bendraudavau su juo,ir neleisdavau diena daug miegoti,tai palaipsniui jis igavo rezima ir nebesikeldavo naktimis.

    nade

  8. 1

    o ar Jus tikra kad jis nori valgyti? gal jam pilvuka skauda?

    Star_blue

  9. 1

    mano mazyle keldavosi kas 3-4val valgyt, kiekvienas mazylis yra skirtingas ir jo poreikiai taip pat. kantrybes, viskas susitvarkys

    Mamaaa1987

  10. 1

    visiskai normalu,per pirmus metus vaikuciai tam valgo,kad uzsiaugintu svori ir ugi,juk pati pagalvokit,gimsta gleznutis bejegis,o per pirmus metus ismoksta sedeti,vaikscioti,dometis pasauliu

    ruta26