• 33ats.

    Sveiko mamytes reikia nuomones

    kaip manot jei panaiktintu tuos anonimus ar nebutu geriau sem puslapiui nes db nervuoja tie uzsislepia anonimai kai nezinai kas reiskia nuomone ir panasei?
    o beto ar nebutu saunu jei padarytu taip kad kiekvienai narei butu galima palikti atsiliepimus apie ja???tada butu patikimiau,butu galima pasiskaityti apie ta nare ir pns ar tiesiog isreiksti padeka????

    ViktorijaaaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    o jums neatrodo, kad savo tokiais pasisakymais isauksite dar didesni anonimu nepasitenkinima??? kad jie dar labiau ims kabinetis prie Jusu?? Kaip ir p.Juki, nu kokio bieso atrasineti, nepatikusiam komentarui, pati veliesi i diskusija?
    Besikoliodama tikrai neparodysi savo "isprusimo", o paprasciausiai padarysi toki vaizda, kad esi ta turgine moteriske,kuri dazniausiai nei mokyklos buna nebaigusi ir kuri pastoviai burnojasi...
    Jus pacios isaukiate savo pasisakymais tokia kitu reakcija...
    Per 4 metus sia tema buvo kalbeta begale kartu...
    Tad kaip sakome, pradekit "apsikuopti" nuo saves... :)

    Anonimas

  2. 5

    ka jus vadinat ''anonimu'' ,pavyzdziu as jusu nepazystu tai jus esat man anonimas,tik anonimas turintis varda , viktorija :)))..o jei nariai vienai ar kitai norit ,kazka papriestarauti ar padekoti juk galite,nueiti i jos anketa ir nusiusti jei pranesima..... tik man šiame portale tas nepatinka,kad viena mama vardu < wilte > kopijuoja atsakymus nuo kitu mamu ,ir uz tai gauna taškus,toks budas yra nesažiningas,jei nezinai atsakymo tai nerasyk,bet žemas lygis yra kopijuoti

    nežiniukė

  3. 4

    manau, turiu teise apginti savo nuomone. jei ant manes varys, tai as netylesiu. bet ir nenusileisiu iki tokio zemo lygiu, kaip daugumos anonimiu, kur keikiasi, ir dar su klaidomis raso.
    jei butum uzsiregistravusi forumo nare, o ne anonime, galeciau tau parasyti i AZ, o dabar tokios galimybes nera, todel ir rasau cia.
    beje, dazniausiai pacioms "anonimems" yra didele demesio stoka, todel taip ir puola ant visu, kad atkreiptu i save demesi. ir dazniausiai tai daro stengiantis pazeminti kita, nors is tikruju pazemina tik pacios save.

    Yuki

  4. 4

    O man tai juokinga, aš irgi anonimas, tik su paveiksliuku ir galimybe mano atsakymus sekti. Kas nuo to keičiasi? Nepamirškit, kad anonimės esat jūs pačios, kurios atsijungiat ir atsakot, kad kitos narės, kurios jus jau pažįsta, nesuprastų, kad tai jūs. O man atsijunginėti jokios prasmės nėra, aš ir taip anonimas!

    anonimasx

  5. 4

    "anonime", as siame forume nesu dar "koliojusis" :)
    tik noreciau pasakyti, jei jau kreipiesi i konkretu asmeni, tai bent ismok jo varda parasyti. suprantu kad lietuviams gal sunku butu istarti, bet jei net keturiu raidziu nurasyti nemoki, tai padaryk copy/paste.

    Yuki

  6. 4

    ANONIMAS,- tas pats kas nieko, tiesiog taip ir galvoti reikia, jeigu rasineja nesamones,tiesiog NEZIURETI ir neatrasineti i jo zinutes. Tada kaip sakant vienas(a) su savim tegu sekmingai snekasi :D

    Mamaaa1987

  7. 4

    nes siuo metu atssirado tokiu kad tiesiog tave apsmeize isderge visaip anonimai ir pns ir uzblokuoja klausima kad negaletum nei apsiginti nei ka...

    Viktorijaaa

  8. 3

    Tai cia juk ir taip visi anonimai,po psiaudonimais :)

    Anonimas

  9. 3

    Anonimai tik nevykeles uzsislepusios bailes kurios nemoka normalei bendrauti ir reiktu normwlei nuwileisti ant zemes...anonimu nuomone nieko veta nes nezinai kas ten per zmogus raso gal koks pilvotas diedas ar kokia snargle neturinti ka veikti tiesiog...todel pritariu mamytems kad reikia anonimus naikintis nes sis puslapis skirtas mamytems bendrauti o ne anonimu sukeltus konfliktus spresti

    Viktorijaaa

  10. 3

    smagu girdeti! beje, nezinojau, kad moku karkseti :)))

    Yuki