• 11ats.

    Mamytes, kurios jau turi leliukus, patarkit kaip priprasti miegoti ant sono?

    man jau 16 savaite, na pilvukas dar ne visai didelis bet ant pilvo jau negaliu miegoti, o visa laika pries nestuma tik taip ir miegojau, o dabar kai reikia ant sono tai negaliu uzmikti.

    kasstinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as tai miegodavau beveik ant pilvo iki pat pabaigos. bent jau uzmigdavau, o paskui apsiversdavau. atsiguli ant sono, koja sulenki ir pasisuki kad nespaustu, taip ant pilvo-ant sono ir miegi.

    juliete

  2. 3

    kai bus didesnis pilvukas priprasi nes neturesi kitos iseities tik ant sono miegoti, o kuo toliau tuo blogiau miegosis o paskutinemis savaitemis isvis kankins nemiga.(geriausia miegoti ant kairio sono tada leliukui yra geriau) .o jei jau lb nesimiega pavark per diena kad kristum kaip "negyva" i lova ir negalvotai kad reikia miegoti ant sono :)

    cindy

  3. 3

    na nemiga kamuos ir taip kai bus didelis pilvukas:)as pati megdavau miegot ant nugaros o kai pilvukas paaugo tai nepatogu buvo tempdavo labai,tiesiog guldavausi ant sono ir vis sakydavau sau kad leliukui taip patogiau:)paskui jau tik ant sono ar pusiau ant sono ir galesi gulet visom kitom pozom bus laaabi nepatogu:)

    rujga

  4. 2

    Ant sono miegodavau,tik kai primindavau sau,kad taip reikia.Nes geriausia poza visada budvo ant ant nugaros.
    Tai va,stenkis ir tu vis sau primint,kad reik ant sono miegot;)

    rimrem

  5. 1

    gali pabandyti miegoti ant dvieju pagalviu: viena remiasi i krutine, kita i kojas, o ties pilvuku tuscia.bet man sake,kad vaikui geriausia,kad mama miega ant kairio sono, ipratau ir nieko.net po gimdymo, seniausiai as jau nemiegu ant pilvo, o buvo tik toks miegojimas. o va vaikiukas, tik ant pilvuko ir miega.o pries pat gimdyma as is pagalviu pasidarydavau vos ne kaip sosta ir miegodavau.zodziu pabandyk "suzaisti su trim, keturiom pagalvem ir surasi tinkama poza.

    juratele

  6. 1
  7. 1

    As iki nestumo visada miegodavau tik ant pilvo, todel pastojus samoningai stengiausi atsikratyti sio savo iprocio. Nors nemiga niekada nesiskundziau, taciau visai kitas malonumas, kai gali kristi i lova ir uzmigti patogia poza :). Man padejo, kai atsigulus ant sono po sulenkta virsutine joja pasikisdavau pagalvele. Ji prilaikydavo, kad neapsiversciau ant pilvo. O ranka pakisdavau po pagalve, ant kurios padeta galva, taip ji pasikeldavo ir atrodydavo tarsi ant pilvo guleciau. Na, nezinau ar aiskiai aprasiau, todel jei ka, klauskit :)))

    Ausra

  8. 1

    As ant pilvo visai nemiegojau nestumo metu, kazkaip bijojau, net nezinau, ka patarti, kad priprastum ant sono miegoti...

    Indruke

  9. 1

    jo kai pilvukas bus didesnis priprasi,tikrai,nes kitaisp nebeiseidavo miegoti man:)

    dzionike

  10. 1

    Abu nėštumus miegodavau tik ant šono, nepatogu buvo, bet ką jau padarysi, teko priprasti :)

    ernesta3