Atsakymai

  1. 2

    Jei nesate socialines rizikos seima,tai nieko is vaiku teisiu institucijos pristatyt nereikia.Tiesiog teismui reikia pateikti prasyma,kad isduotu pazyma,leidziancia turima turta ikeisti,parduoti,ar imti paskola. O prie sio prasymo prideti surasytus svarius argumentus ,bei kitus turimus dokumentus, kad vaiko teises nebus pazeistos, o ir tures kur gyventi neprastesnemis salygomis.(kol igysite kita turta),ir po jo isigijimo.

    Anonimas

  2. 1

    Mums reikejo is teismo gauti lapa,nes vaikas buvo mazas.Bet turejome gera advokata kuris viska greit sutvarke ir mums patiems nereikejo eiti i teisma.Taip pat reikejo ir i vaiku teises eiti,bet ten taip pat greit suraso viska ir viskas.Aisku yra to lakstymo ir popierizmo,bet nieko nepadarysi :)

    kukuska

  3. 1

    Todel,kad vaikas neliktu gatvej.

    Jolka123

  4. 1

    As isvis nesuprantu kodel reik visokiu leidimu norint kazka daryt su SAVO turtu?

    Nere

  5. 1

    su to nesu susidurusi, bet kai norejau parduoti buta ir nupirkti nauja tai reiklejo is teismo, tai tokia nesamone buvo! Reikejo atnesti sutarti naujo buto, kuri noriu pirkti, bet kaip as galiu pasirasyti sutarti, o jei nedos leidimo, as gi prarasiu avansa. Taks buvo uzdaras ratas.

    Katia