• 12ats.

    mamos kurios vedate vaikus i darzeli.

    labas rytas iskilo toks klausimas islydejau vyra i darba ir taip zvilgt akis i lauko termometra ir ziuriu 21salcio. skambinau darzelio aukletojai bet neatsiliepe, nors darzelis visai salia nei minutes kelio nera, suku galva ar vesti vaika ar ne? o jus savo atzalas siandien vesite i darzeli?

    simuteVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Sveikos, mamos ;) Jooo, per tuos šalčius kasrytą kyla toks klausimas, vesti vaiką į darželį ar ne. Bet žinote , aš nors ir nedirbu, visgi nuvedu. Mano sūnui labai ten patinka, ir miega puikiai ir valgo. Atsikeliu ankščiau, nueinu užvedu mašiną, pašildau ją ir tada mes su mažiuku sėdame i jau šiltą automobilį, tris min kelio ir mes jau šiltoje grupėje. Tikrai nemanau, kad nuo kelių min lauke vaikas gali katastrofiškai susirgti... kaip tik manau, kad tokia tikimybė padidėja , kai mažai laiko praleidžiama gryname ore, todėl iš darželio vedu maža pesčiomis, kai būna apie 10-12 šalčio.
    Nebijokit , mamytės, juk ir mažiukams reikia ir dienos šviesos ir gryno oro truputuka, kad ir šalčiai :)

    oliana

  2. 2
  3. 2

    Na nezinau kur ten pas jus tiek rodo,vilniuj tai beveik 13 salcio buvo,tai nuveze vyras i darzeli vaika.

    Jolka123

  4. 2

    esant 20 ir daugiau galima nevesti ir ta diena nieko nekainuos bent jau taip yra pas mus.

    ausra1234

  5. 1

    Pas mus nera taip salta, bet as visada vezu, nepriklausomai nuo oro, temperaturos.

    reda83

  6. 1

    pas mus siandien irgi rode -19 bet vaikas neserga tai vedziau,nes nebuvo kur palikti.grupeje juk silta,nieko vaikuciui neatsitiks:)

    sandritute

  7. 1
  8. 1

    per tokius salcius visad vezdavau nes nebudavo kur palikt vaiko,o i darba nesivesiu o darzelis visad dirba bet kokiu oru ir bus pavalges ir siltai bus kol mama darba baigs

    mamulyte

  9. 1

    siandien kaip tik masina neuzsivede :( tai vede vaika pestute, pas mus buvo -11

    vabaliuke

  10. 1

    Na priklauso koks tai darzelis :) Azuoliuke tai vakar pakabino pranesima apie karantina :) Bet jei nera labai toli darzelis ir jis neuzdarytas tai jau cia nuo jusu priklauso :) Vakutis nesusals jei minute lauke praleis :)

    Mistikute