Atsakymai

  1. 3

    taip, skridau lektuvu ne viena karta, kai laukiausi. buvo keliu menesiu nestumas. o del to prietaiso, tai niekad nebuvau girdejus apie tai, nezinau, ar kenkia :/

    Yuki

  2. 3

    Galima skristi,ne viena drauge pazystu,kur nescios skraidydavo,nieko tas aparatas nepakenke nei vienai.

    Jolka123

  3. 3

    Skridau nescia budama ir ne viena karta.Turejau ir ilgesnes keliones,nei vien tik i Osla.Be abejo gali skristi ir ramiai gali eiti per ta kontrole.Nestumo pabaigoje nepatartina skristi.Taip pat nebutu gerai,jei skristum 5 kartus per menesi.Tavo situacijoj,jei jautiesi gerai,nematau jokiu problemu.

    vilem

  4. 2

    skrididau bet mano nestumas buvo tik pusantro men..

    vabaliuke

  5. 2

    Jei nešiojate vieną kūdikį ir nėštumas nėra komplikuotas, galite skristi lėktuvu iki 36 nėštumo savaitės. Tačiau kai kurios avialinijos atsisako skraidinti moteris, kurios laukiasi daugiau nei 28 savaites, dėl galimo priešlaikinio gimdymo.

    Bilietų agentai neklaus, ar laukiatės, kai užsisakysite vietą lėktuve, tačiau galite būti paklausta apie gimdymo datą jau būdama prie oro uosto vartų. Tiesą pasakius, avialinijos gali uždrausti išskristi, jei nėštumas bus arti nustatytos gimdymo datos. Jei norite išvengti panašių nemalonumų, gaukite raštišką leidimą skristi iš savo gydytojo. Dokumente turėtų būti nurodytas gimdymo terminas ir nėščiosios sveikatos būklė.

    Anonimas

  6. 1

    galima skristi,cia priklauso nuo jusu pacios savijautos.

    flower31

  7. 1

    Nežinau juk jis radiacijos neskleidžia manau galima

    safyra

  8. 1

    Turbūt iškils klausimas, ar šio prietaiso skleidžiamos bangos nėra pavojingos gyvybei? Tikrai ne! Šis prietaisas nekenkia net nėščioms moterims. Dažnai metalo detektorius painiojamas su bagažo tikrinimo prietaisu, kuris skleidžia silpnus rentgeno spindulius

    Anonimas

  9. 1

    jei galima skrist reiskia ir per ten praeit galima

    Anonimas

  10. 1

    bet as klausiu ar galima nbesciai ait per metalo tikrintoja oro uoste???

    nebusiutaulele