• 9ats.

    Ka galvojate apie kudikiu nardyma/plaukima?

    gyvename Vilniuje, musu maziukui jau 3,5 menesiai, jam labai patinka maudytis, todel galvoju pameginti profesonaliau tuo pasidometi ir pasimokyti, gal turite patirties, gal lankete baseina? Girdejau, kad yra Antakalnyje ir kazkuriame darzelyje Karoliniskese (lyg strazdelyje)..

    karoliukas83LavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tokiems maziukams yra gerai vezioti i baseinus kiek esu skaiciusi. As pati vesciau jei didesniame mieste gyvenciau o dabar gal uz kokiu 60km yra nuo musu tas baseinas, tai pinigu tiek siuo metu nera, kad galeciau veziuoti.

    Erika_P

  2. 1

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=gftk4Qyi498

    atrodo baisiai... net žiauru.. nežmoniška pradžioje, bet vaikis patenkintas :) norėtume į baseiną.. nėra kur ir už ką

    Rugsėja

  3. 1

    Labai gerai,bet mes pavelavom i baseina,kol butu eile priejus,butumem per dideli

    ruta26

  4. 1

    manau labai saunu... tai sveika ir turetu but vaikams labai malonu

    ervijota

  5. 1

    Kažkurioje laidoje buvo rodoma apie kūdikų nardymą. Man labai baisiai pasirodė... Norėčiau ir aš lankyti baseiną su dukryte, bet kad "švaraus" nėra...

    Irma

  6. 1

    labai noreciau net sveika, tik pas mus nera baseino :(

    vinipukas

  7. 1

    Karoliniškėse yra darželyje "Delfinukas", pavasarį sakė, kad kainuoja tik 40 Lt per mėn. Leidžia iki 10 val. ryto, nes baseinas nebūna chlorkuotas, vanduo švarus, o vėliau eina į jį darželinukai. Nors gyvenu šalia, bet iš pradžių neprisiruošiau, nes buvo žiema ir nesinorėjo vaikučio per šalčius ryte žadinti ir vesti į baseiną, o dabar tai jau ir nežinau, ar 1m. vaikui ne per vėlai į baseiną? Ar neišsigąs?

    elegancija

  8. 1

    Vieniem vaikam tai patinka, kitiems ne. Todel verta isbandyti. Bet kuriuo atveju tiesiog paplaukioti tikrai geras dalykas. Mano pazystama lankosi Antakalnyje ir tikrai yra patenkinta. Musu vaiko gydytoja, kai domejausi, irgi buvo uz, bet taip patys ir neprisiruoseme. Dabar nuo rudens planuoju lankyti vadinamuosiuose Moksleiviu rumuose, nes ten kaip tik nuo 1 metu jau leidzia.

    Ausra

  9. 1

    mes Antakalnyje lankėm baseiną, tai sesutė parodė kaip reikia nardyt, tai pradžioj aš pati labai bijojau kišti vaiką po vandeniu bet kelis kartus pabandžiau ir visai gerai gavosi, o ir mažius nebijojo :)

    auvilė