• 11ats.

    Ka daryt su smulkiais sviesiais plaukeliais ant viso kuno?

    Gal ir juokingai skamba, bet pastaruoju metu kenciu nuo padidejusio plaukuotumo :D Suprantu, kad tai del nestumo, hormonu, bet paciai kazkaip nemalonu... Vyras nekreipia demesio, o kai parodau kartais net nepastebi, galvoja, kad man jau vaidenasi :) bet pasiziuriu i pilva... O jis visas plaukuotas tokiais smulkiais sviesiais plaukeliais, vos ne kaip pukais :D ka daryt? Gal tai praeis? Nes kartais jauciuosi kaip bezdzione :D

    WhisperFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    neskuskit, nepešiokit, pradės augti stipresni ir tada tikrai pavirsit į bezdžionę :)

    Rugsėja

  2. 2

    na as ten kur labiau matosi nuskutu, o ten kur nekrenta i aki palieku, manau vistiek juk viso kuno nedepiliuosit ar neskusit:)) daug darbo, ir to kai kur nepastebesit ir vistiek liks plaukiuku:)) tai kad patariu jums nusiskusti ten kur matosi, o kur ne, palikite:) nebent jau jum jie labai trugdo tai bandykite skusti ar depiliuoti:))

    Esta

  3. 1

    beje, nuskusti plaukai stipresni neatauga. cia jau pasenes mitas. taip tik atrodo, kad storesni, nes nuskurus plauko virsune buna ne smailejanti, bet tiesi.

    Yuki

  4. 1

    nieko. tai yra normalu, sviesiu plaukeliu nereikia salinti. na, nebent jie labai ilgi butu, bet nemanau kad taip buna :) jie dazniausiai yra beveik nepastebimi.

    Yuki

  5. 1
  6. 1

    Palaukit kol pagimdysit ir paskui turetu praeit, tiesiog nekreipkit i juos demesio...

    estrella181

  7. 1

    Taigi žiema :) aš tiesiog stengiuosi nematyti. Skutu tik ten, kur ir skusdavau iki nėštumo :) viskas laikina...

    Ievu

  8. 1

    Man irgi taip buvo nėštumo metu ir tos pačios mintys kamuodavo. Bet neskuskit geriau, po gimdymo pasikeis tikrai :)

    Ganešas

  9. 1

    laukiciau kol pagimdysiu,ir tikesiuos kad praeis,juk tai laikina,jei nepraeis tai tada depiliukit ar eikit i grozio salona patars ka su plaukuotumu daryt

    mamulyte

  10. 1

    nieko nedarykit, jei kur ir yra tai jie sviesus, paskui problemu tuesit, geriau palikit, paziuresit kaip po nestumo atrodys, gal praeis jusu "plaukotumas":)))))

    lolita24